Calvijn College

Voortgezet onderwijs
Regulier / Algemeen
Interconfessioneel
550 Leerlingen

Omschrijving van Calvijn College

Calvijn College is de school waar je wil zijn

Het Calvijn biedt leerlingen een vmbo-basis of kader leerweg in combinatie met een MBO-2 opleiding in het hart van Amsterdam Nieuw-West. Het is een school met een eigen gezicht. Een school die uitgaat van ieders kracht en motivatie. We scheppen voorwaarden, zodat leerlingen zich kunnen ontwikkelen en steeds meer zelf de regie kunnen nemen. Vanuit een professionele lerende organisatie en met een duidelijke onderwijsvisie leren en werken we samen om onderwijs op maat te kunnen bieden. Zo kunnen leerlingen in ons unieke beroepscollege in een doorgaande leerroute en eigen tempo een startkwalificatie behalen in de richtingen Economie & Ondernemen, Zorg & Welzijn en Sport & Bewegen. We werken hierin samen met het ROCvA
De school heeft ca. 550 leerlingen, waarvan twee derde de basisberoepsgerichte leerweg volgt en een derde de kaderopleiding.

In ons gloednieuwe gebouw wordt het onderwijs aangeboden in leergebieden en oefengebieden en wordt nadrukkelijk de praktijk benut. Onder de noemer Next, gaan we als school een sterke verbinding aan met de buurt en de arbeidsmarkt.
We beschikken over een dienstenwinkel en een kapsalon. Calvijn maakt intensief gebruik van ICT: alle leerlingen en docenten werken naast boeken ook met de I pad.

Bijzonderheden

Het Calvijn College maakt deel uit van stichting ZAAM interconfessioneel voortgezet onderwijs met scholen in Zaanstad, Amsterdam en Monnickendam. Deze 23 scholen verzorgen voor ruim 11.000 leerlingen het onderwijs in deze regio, van praktijkschool tot gymnasium. Het zijn herkenbare, kleinschalige scholen met een eigen gezicht, oog voor de individuele leerling en met een sterke binding met de omgeving.

Adresgegevens

Pieter Calandlaan 3
1065 KH Amsterdam
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Calvijn College

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.