De Zuiderzee

Onderdeel van: ABSA Scholengroep - Amsterdam
Onderdeel van: ABSA Scholengroep - Amsterdam
Basisonderwijs
Openbaar
210 Leerlingen

School voor Ontwikkelingsgericht Onderwijs

De Zuiderzee is een school die werkt volgens de principes van het ontwikkelingsgericht onderwijs. Dat betekent dat we goed kijken naar de brede ontwikkeling van het kind en dat we werken met rijke thema's. We zitten in een mooi ruim en licht gebouw op IJburg in Amsterdam. De school heeft ruim 200 leerlingen en een enthousiast en lerend team. Onze kinderen komen vooral uit de buurt en zijn een mooie afspiegeling van de populatie in de wijk. We hebben 3 kleutergroepen en vervolgens van iedere groep 1 klas. Onze leerkrachten werken geinspireerd samen om de kinderen een fijne basisschooltijd te bieden en om te zorgen dat ieder kind op passend niveau uitstroomt.

Visie

Wij streven ernaar dat kinderen betrokken zijn bij hun eigen leerproces en dat zij ervaren dat leren voor hen zinvol en nuttig is. Door samen te werken binnen betekenisvolle activiteiten leren kinderen met en van elkaar. Ze ontdekken samen met anderen de wereld om hen heen en de rol die ze in de maatschappij kunnen vervullen. De leerkracht doet voor en doet mee en biedt zo ieder kind de mogelijkheid een stap verder te komen.
Wij willen dat kinderen actieve, betrokken en kritische burgers zijn en worden en dat zij hun eigen kwaliteiten en talenten kennen en ontwikkelen. Met ons onderwijs willen we een zo optimaal mogelijke bijdrage leveren aan de kennis en vaardigheden die daarvoor nodig zijn. Daarbij dragen we bij aan een brede ontwikkeling: een goede basis in taal en rekenen, kennis van de wereld, gecombineerd met sociale- en burgerschapsvaardigheden zoals  als samenwerken, problemen oplossen, communiceren, creativiteit, leren leren en digitale geletterdheid.
Later denken kinderen met plezier terug aan hun basisschooltijd en hebben zij veel goede herinneringen aan de Zuiderzee.
 

Werkomgeving

Basisschool De Zuiderzee zit in een nieuw en ruim gebouw op IJburg, Steigereiland Noord. Er zijn 9 groepen, die vanaf groep 3 homogeen zijn samengesteld. De school is goed bereikbaar met auto, openbaar vervoer en fiets. Er is gratis parkeergelegenheid.

Adresgegevens

Brigantijnkade 51
1086 VB Amsterdam
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van De Zuiderzee

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.