Carolus Clusius College

Onderdeel van: Stichting Landstede - Zwolle
Onderdeel van: Stichting Landstede - Zwolle
Voortgezet onderwijs
Regulier / Algemeen
Protestants-Christelijk

Omschrijving van Carolus Clusius College

Carolus Clusius College
 
Het Carolus Clusius College is een Zwolse school voor internationaal gymnasium Orfeo, atheneum, havo en vmbo-tl. Wij geven onderwijs aan bijna 1700 leerlingen. Het CCC is een Wereldschool. Dat betekent dat er veel aandacht is voor andere culturen en de wereld om leerlingen heen. Er zijn veel internationale uitwisselingen, -projecten en grensverleggende excursies. Daarnaast kunnen leerlingen kiezen voor Wereldvakken en extra talen leren. Vanuit de christelijke inspiratie werken wij aan het ontwikkelen van de talenten van onze leerlingen en medewerkers en willen we van waarde zijn voor de omgeving. Zingeving, respect, ontmoeting, verantwoordelijkheid en talentontwikkeling staan centraal, evenals autonomie, samenwerking en competentie. Dat geldt zowel voor de leerlingen als medewerkers. Voor beide bieden we een uitdagende leeromgeving waarin men kan groeien en zichzelf kan ontplooien. Onze christelijke identiteit is vooral terug te zien in de dagelijkse bezinning en in de viering van christelijke feesten. Tegelijkertijd zijn we een 'pluriforme' school, die ook volop ruimte biedt aan mensen met andere overtuigingen.

Landstede Groep
Het Carolus Clusius College maakt deel uit van de Landstede Groep, samen met de VO-scholen: Agnieten Colleges in Nieuwleusen, Wezep en Zwartsluis, Christelijk VMBO Harderwijk, Ichthus College Kampen en IJsselmuiden, Ichthus College Dronten, Meander College Zwolle, International School Eerde, TalentStad Beroepscollege en TalentStad Praktijkonderwijs Zwolle, Thomas a Kempis College, Centre for Sports & Education (CSE) en JenaXL Zwolle, Vechtdal College in Hardenberg, Ommen en Dedemsvaart en Joan Cele Studiebegeleiding Zwolle en Apeldoorn.

Deze scholen hebben allemaal op hun eigen manier een algemeen christelijke achtergrond met aandacht voor geloofs- en levensvragen. Elke afzonderlijke school heeft daarbij een eigen identiteit en persoonlijkheid, een eigen sfeer en eigen prioriteiten. Door deel uit te maken van Landstede Groep kunnen ervaringen gedeeld worden en worden gezamenlijke initiatieven ontplooid die anders buiten bereik blijven. Landstede Groep gaat voor waarde(n)vol leren, leven en werken en heeft door brede verankering in de regio een stevige binding met de samenleving in al haar facetten.

 


 

 
 


Adresgegevens

Pr. Julianastraat 66
8019 AX Zwolle
Overijssel, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Carolus Clusius College

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.