Arte College

Onderdeel van: Almeerse Scholen Groep - Almere
Onderdeel van: Almeerse Scholen Groep - Almere
Voortgezet onderwijs
Regulier / Algemeen
Openbaar
850 Leerlingen

Omschrijving van Arte College

De Almeerse Scholen Groep is het onderwijsbestuur van 38 basisscholen, twee scholen voor speciaal basisonderwijs en acht scholen in het voortgezet onderwijs in Almere. Wij staan voor goed en toegankelijk onderwijs voor ieder kind tussen de 4 en 18 jaar. Ieder kind is anders, leert anders en ontwikkelt zich op een eigen manier. Door onze kwaliteit en diversiteit kunnen wij kinderen de school bieden die bij hem of haar past.

Bijzonderheden

Het Arte College is een cultuurprofielschool voor leerlingen in het voortgezet onderwijs die een bijzondere interesse hebben voor kunst en cultuur en zich daarin willen ontwikkelen. We bieden onderwijs aan op de niveaus vwo, havo, theoretische en kaderberoepsgerichte leerweg, door middel van een onderwijsconcept met leerpleinen.
Op het Arte College werken personeelsleden:
  • Met gedegen vakkennis en een creatieve blik
  • Die dynamisch en flexibel zijn, ook in de werktijden
  • Die samenwerken als middel zien om kwaliteit te genereren
  • Die leerlingen eigenzinnig, uitdagend en creatief onderwijs willen bieden om hen boven zichzelf uit te laten stijgen
  • Die bereid zijn om met elkaar vernieuwingsonderwijs op leerpleinen verder te ontwikkelen

De school heeft bijna 850 leerlingen en heeft de afgelopen twee jaar een succesvolle kwaliteitsslag gemaakt, die we de komende jaren willen voortzetten en uitbouwen.

Adresgegevens

Oostenrijkstraat 2
1363 CB Almere
Flevoland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Arte College

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.