Tender College

Onderdeel van: Dunamare - IJmuiden
Onderdeel van: Dunamare - IJmuiden
Voortgezet onderwijs
Regulier / Algemeen
280 Leerlingen

Omschrijving van Tender College

Welkom op het Tender College. Wij zijn een school in IJmuiden met ruim 280 leerlingen voor het praktijkonderwijs, vmbo-b en vmbo-k met lwoo en maken deel uit van Dunamare onderwijs.

Het Tender College IJmuiden is genoemd naar de tender: een hulpboot die schepen, mensen en goederen naar de juiste plek brengt. Die functie vervult onze school ook voor haar leerlingen; een gids voor leerlingen die in het regulier onderwijs ‘tussen wal en schip’ terecht kunnen komen. Door les te geven in kleine klassen ‘op maat’ te begeleiden, zorgen wij er als school voor dat leerlingen klaar zijn voor de toekomst en zichzelf goed kunnen redden in de hedendaagse samenleving.

Gezellige sfeer

De leerlingen én de medewerkers voelen zich snel thuis. Door als een hecht team samen te werken en elkaar ondersteuning te bieden, heerst er een fijne goede sfeer. Dat zien we niet alleen terug in ons medewerkerstevredenheidsonderzoek, maar ook in de resultaten van onze oud-leerlingen, die goed presteren in de praktijk. Daar zijn we als team enorm trots op!


Adresgegevens

Eenhoornstraat 8
1973 XT IJmuiden
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Tender College

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.