Van der Capellen Scholengemeenschap

Voortgezet onderwijs
Openbaar
2.350 Leerlingen

Omschrijving van Van der Capellen Scholengemeenschap

De Van der Capellen Scholengemeenschap in Zwolle is een plek waar leerlingen zichzelf leren kennen, zich actief ontwikkelen en verbinding leggen met de wereld om zich heen.  In ons voortgezet onderwijs vindt ieder z’n plek.
 
Onze school is sterk internationaal georiënteerd. Dat geldt voor zowel de Nederlandstalige als de tweetalige afdelingen, op mavo-, havo- en atheneumniveau. Wij vinden het belangrijk om onze leerlingen voor te bereiden op het participeren in deze mondiale samenleving, maar vergeten daarbij niet dat de wereld begint bij de eigen voordeur.

Onze school staat erom bekend dat de leerlingen écht gezien worden. Omdat we een thuiswerkarme school zijn, krijgen we de leerlingen goed in beeld en kunnen we nog beter voldoen aan hun individuele onderwijsbehoeften. Ons team bestaat uit betrokken mensen die de leerlingen waarderen en centraal stellen. Zie je jezelf hierin een rol spelen, zet dan de eerste stap door te reageren op onze vacature!

Adresgegevens

Lassuslaan 230
8000 AH Zwolle
Overijssel, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Van der Capellen Scholengemeenschap

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.