Lentiz Cursus & Consult

Onderdeel van: Lentiz Onderwijsgroep - Naaldwijk
Onderdeel van: Lentiz Onderwijsgroep - Naaldwijk
Voortgezet onderwijs
Regulier / Algemeen
6.800 Leerlingen

Omschrijving van Lentiz Cursus & Consult

Lentiz | cursus & consult Binnen de Lentiz onderwijsgroep is Lentiz | cursus & consult verantwoordelijk voor de uitvoering van het complete aanbod contractonderwijs. Dit betekent dat wij in alle sectoren waarop de onderwijsgroep actief is, trainingen en cursussen, bijscholing of advies verzorgen. Het cursusonderwijs maakt gebruik van de in groep aanwezige kennis van algemeen onderwijs en beroepsonderwijs. Onze docenten hebben een uitgebreide praktijkkennis. Daarnaast onderhouden we nauwe banden met (branche)organisaties uit de verschillende sectoren en overheidsinstellingen. Hierdoor kunnen we snel en adequaat inspelen op elke nieuwe behoefte en ontwikkeling van bedrijven. De Lentiz onderwijsgroep verzorgt voortgezet onderwijs (vmbo, havo, vwo) en middelbaar beroepsonderwijs (mbo). Het onderwijs wordt aangeboden zowel in voltijd- als in deeltijdopleidingen en ook in de vorm van contractactiviteiten. Het ontwikkelen van de mogelijkheden en het benutten van capaciteiten van de leerlingen en studenten staan hierbij hoog in het vaandel. De Lentiz onderwijsgroep streeft er niet alleen naar dat iedere leerling aansluitend bij zijn mogelijkheden een diploma haalt, maar ook een goede kans van slagen heeft in het vervolgonderwijs. De Lentiz onderwijsgroep verzorgt voortgezet onderwijs op interconfessionele grondslag met algemene toegankelijkheid en onderwijs op algemeen bijzondere grondslag waarbij ruimte wordt geboden voor het karakter van het openbaar onderwijs. De Lentiz onderwijsgroep bestaat uit totaal 11 scholen. Het onderwijs binnen de Lentiz onderwijsgroep is divers van aard, waarbij ieder onderwijssoort zijn specifieke kenmerken binnen de eigen omgeving heeft: - Vmbo en mbo in onder andere de groene sector worden verzorgd in het Westland en Schiedam; - Vmbo (Zorg & Welzijn, Techniek en Economie), havo en vwo worden verzorgd in de regio Nieuwe Waterweg Noord. Lentiz | cursus & consult is een nieuw en dynamisch onderdeel van de Lentiz onderwijsgroep en verantwoordelijk voor alles wat met niet gesubsidieerd onderwijs te maken heeft, zoals bedrijfstrainingen, vakdemonstraties e.d. Daarnaast worden allerlei leuke en leerzame cursussen aangeboden. De beroepssectoren waar Lentiz | cursus & consult zich op richt zijn de voedingsindustrie, bloemsierkunst, hoveniers- en loonbedrijven, metaal- en voertuigtechniek en de dierensector. De missie en de visie van de Lentiz onderwijsgroep vormen het uitgangspunt voor de werkwijze.

Adresgegevens

Europa 1
2672 ZX Naaldwijk
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Lentiz Cursus & Consult

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.