Instituut Blankestijn

Onderdeel van: Luzac - Utrecht
Onderdeel van: Luzac - Utrecht
Voortgezet onderwijs
Particulier

Omschrijving van Instituut Blankestijn

Instituut Blankestijn, opgericht in 1965, is de oudste particuliere school van Nederland. De overtuiging van IB is: onderwijs is aandacht. Onze leerlingen presteren optimaal dankzij de aandacht en zorg die ze van ons team krijgen. Kleine lesgroepen van meestal maximaal acht leerlingen maken dit mogelijk. Maar dat alleen is niet genoeg: de deskundigheid en de ervaring van de leraren en de leraressen zijn onmisbare voorwaarden.

Elke docent op Instituut Blankestijn is erg enthousiast over zijn of haar eigen vak, en weet dit aan de leerling over te brengen; zij hebben veel vrijheid om hun vak in te vullen, maar verliezen nooit de resultaten uit het oog.  

 


Adresgegevens

Oude Gracht 189
3511 NE Utrecht
Utrecht, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Instituut Blankestijn

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.