Scholengemeenschap Lelystad

Onderdeel van: St.voor Voortgezet Onderwijs Lelystad - Lelystad
Onderdeel van: St.voor Voortgezet Onderwijs Lelystad - Lelystad
Voortgezet onderwijs
Regulier / Algemeen
Algemeen bijzonder
1.655 Leerlingen

Omschrijving van Scholengemeenschap Lelystad

De missie van de SGL is de leerlingen aan een passend diploma te helpen. De SGL wil een actuele ontmoetingsplaats zijn waar leerlingen zich samen en individueel richten op de bewustwording en ontwikkeling van kennis en vaardigheden.

De Scholengemeenschap Lelystad (SGL) is een brede scholengemeenschap voor VWO, HAVO en VMBO die zich kenmerkt door een eigen sfeer en cultuur, waar leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Dit gebeurt in een veilige omgeving en prettige sfeer waar uitdagend en cultureel onderwijs centraal staan onder het motto: Samen Geïnsprireerd Leren. De SGL heeft het predicaat Technasium en is een officieel erkende Cultuurprofielschool.
Zoals alles in onze samenleving is ook het onderwijs constant in beweging. We zien het dan ook als een uitdaging om te blijven werken aan goed onderwijs. De ervaringen die we in de ruim 40 jaren hebben opgedaan worden meegenomen om het onderwijs van de toekomst te voeden en te versterken. 

Werken bij Scholengemeenschap Lelystad  is werken bij een aantrekkelijke werkgever (De Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad). Er zijn volop mogelijkheden om kennis uit te wisselen, gevarieerde ervaring op te doen en door te groeien. Persoonlijke ontwikkeling staat hierbij centraal.

Werken bij Scholengemeenschap Lelystad betekent:

· Werken in een inspirerende leer- en werkomgeving waarbij de eigen ontwikkeling centraal staat;

· Intensieve begeleiding van nieuwe en beginnende docenten;

· Uitstekende opleidingsmogelijkheden;

· Werken aan de interne en externe mobiliteit van de medewerkers;

· Constante aandacht voor verhogen van werkplezier, succes en inzetbaarheid van medewerkers;

· Een open communicatie tussen medewerkers en directie. Medewerkers worden gehoord;

· Het bieden van een uniek carrièreperspectief waarbinnen de talenten, wensen en ambities van de medewerkers centraal staan;

Medewerkers van Scholengemeenschap Lelystad kunnen daarnaast rekenen op een prima pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden. We kennen o.a. een fietsplan, een ouderschapsverlofregeling, mantelcontracten met verzekeraars en sportfaciliteiten. De pensioenregeling is ondergebracht bij het ABP.

Adresgegevens

Kofschip 1
8223 EZ Lelystad
Flevoland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Scholengemeenschap Lelystad

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.