Maerlant

Onderdeel van: Galilei Onderwijsgroep - Brielle
Onderdeel van: Galilei Onderwijsgroep - Brielle
Voortgezet onderwijs
Regulier / Algemeen
Openbaar
1.330 Leerlingen

Omschrijving van Maerlant

Het Maerlant in Brielle is een groeiende scholengemeenschap
(VMBO-HAVO-VWO met gymnasium).
Maerlant is onderdeel van de onderwijsgroep Galilei.
We hebben ruim 1350 leerlingen en een personeelsbestand van 150 medewerkers.
Onze visie is GRIP op Leren.
In het kort betekent dit dat we werken met coaches die samen met leerlingen doelstellingen formuleren en de leerling zijn rooster deels zelf bepaalt.

Missie

Kijken we naar wat we willen bereiken, dan laat dit zich samenvatten in “Goed openbaar onderwijs op Voorne Putten”. Galilei werkt aan goed en waardevol onderwijs voor elk kind. Hiermee werken wij aan een maatschappij nu en in de toekomst, waarin leerlingen hun competenties, talent en persoonlijkheid individueel ontwikkelen en tegelijk vaardigheden en verantwoordelijkheden verwerven. Gezamenlijkheid, inclusiviteit en diversiteit zijn belangrijk voor ons in onze snel veranderende (digitale) wereld. We leren leerlingen zorgzaam en rechtvaardig om te gaan met andere mensen en de natuur. Vanuit deze gedachte zijn alle kinderen welkom. 

Werkomgeving

Onderwijsgroep Galilei wil de beste werkgever in de regio zijn. Onze medewerkers maken immers het verschil. Wij geloven in het samen vormgeven van goed werkgeverschap en goed werknemerschap. Dit betekent onder andere dat er bij ons veel aandacht is voor het thema werkplezier en het versterken daarvan. Maar ook voor professionalisering en medezeggenschap. De arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld. Zo hebben wij een ruime vergoeding voor woon-werk verkeer en gratis professionele coaching voor jou en je gezinsleden. Benieuwd naar het werken bij onderwijsgroep Galilei? Neem gerust contact met ons op! Wij staan je graag te woord.

Adresgegevens

Hossenbosdijk 14-16
3230 AC Brielle
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Maerlant

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.