De Verwondering

Onderdeel van: Stichting Prisma Almere - Almere
Onderdeel van: Stichting Prisma Almere - Almere
Basisonderwijs

Omschrijving van De Verwondering

De Verwondering, gevestigd in Almere Nobelhorst, is dé eerste volledig ecologische basisschool van Nederland. Ons ecologische gedachtegoed komt tot uiting in ons duurzame gebouw, de gebruikte materialen, en het opwekken van eigen energie met zonnepanelen. Wij geloven dat kinderen de toekomst zijn, en willen hen daarop optimaal voorbereiden. 

Als leerkracht op De Verwondering speel jij een sleutelrol in die voorbereiding. Je geeft kinderen meer mee dan alleen de basisvaardigheden van lezen, schrijven en rekenen. Je integreert duurzaamheid in je lessen en stimuleert een bewuste en verantwoorde houding bij onze leerlingen. Door jouw enthousiasme en voorbeeldfunctie inspireer je hen om op een positieve manier om te gaan met hun omgeving en hun toekomst. Wil jij deel uitmaken van een innovatief en duurzaam onderwijsconcept waar jij het verschil maakt voor de volgende generatie? Laat deze kans dan niet aan je voorbijgaan! 



Adresgegevens

Richard Feynmanstraat 7
1341 DL Almere
Flevoland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van De Verwondering

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.