Bernard Lievegoedschool

Onderdeel van: Stichting Pallas - Maastricht
Onderdeel van: Stichting Pallas - Maastricht
Basisonderwijs
Vrijeschool

Omschrijving van Bernard Lievegoedschool

Wij geven eigentijds vrijeschoolonderwijs

Onze school is opgebouwd uit kleuterklassen en de klassen 1 t/m 6.
Wij geven periodeonderwijs , vaklessen en kernvakken zoals rekenen en taal. Periodeonderwijs is kenmerkend voor de vrijeschool. Deze manier van thematisch werken, geven we zelf op een kunstzinnige manier vorm aansluitend bij de kerndoelen. We maken bewust keuzes in wat we vanuit de actualiteit vertalen naar onze lespraktijk. Ons onderwijs sluit aan bij de huidge tijd. De kinderen verwerken wat ze leren in hun periodeschrift. Per klas staan er verhalen uit de wereldliteratuur centraal die de ontwikkeling van de kinderen ondersteunen en de leidraad vormen voor ons onderwijs.
In ons onderwijs houden wij rekening met de seizoenen en vieren we de jaarfeesten die hierbij kenmerkend zijn.

Adresgegevens

Leuvenlaan 35
6229 GX Maastricht
Limburg, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Bernard Lievegoedschool

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.