De Olijfboom

Onderdeel van: Stichting Prisma Almere - Almere
Onderdeel van: Stichting Prisma Almere - Almere
Basisonderwijs

Omschrijving van De Olijfboom

Wil jij meebouwen aan een plek waar kinderen floreren en zich thuis voelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Op Basisschool De Olijfboom vormen we een gemeenschap waar kinderen kunnen opbloeien en letterlijk en figuurlijk de vruchten plukken van hun ontwikkeling. Onze missie is om elk kind goed en uitdagend onderwijs te bieden, in een omgeving waar leren plezierig en betekenisvol is. We vinden een fijne sfeer, die de kinderen stimuleert om het beste uit zichzelf te halen, enorm belangrijk. 

Als leerkracht op De Olijfboom speel jij een belangrijke rol in het creëren van die uitdagende en prettige leeromgeving. Met jouw enthousiasme zorg je ervoor dat kinderen niet alleen kennis opdoen, maar ook vol vertrouwen en plezier naar school komen. Wil jij meebouwen aan een plek waar kinderen floreren? Dan zijn wij op zoek naar jou! 



Adresgegevens

Bongerdstraat 2
1326 AB Almere
Flevoland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van De Olijfboom

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.