De Lichtboei

Onderdeel van: Stichting Prisma Almere - Almere
Onderdeel van: Stichting Prisma Almere - Almere
Basisonderwijs

Omschrijving van De Lichtboei

Ben jij iemand die gelooft in de kracht van respect, vertrouwen en erkenning van ieders unieke waarde? Dan is De Lichtboei dé plek waar jij je talenten kunt inzetten en verder ontwikkelen! De Lichtboei, is een Protestants Christelijke Basisschool waar we bewust hebben gekozen voor onze naam. Ons logo staat voor veiligheid, zichtbaarheid, gedragen worden en in beweging zijn. Deze kernwaarden vind je terug in alles wat we doen. Dit betekent dat we respectvol met elkaar omgaan en dat iedereen – zowel kinderen als collega's – uniek en waardevol is. 

Als leerkracht op De Lichtboei speel jij een cruciale rol in het creëren van een veilige, respectvolle omgeving waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Jij zorgt ervoor dat leerlingen zich gehoord en gezien voelen, terwijl je hen begeleidt in hun leerproces en persoonlijke groei. Wil jij bijdragen aan dit inspirerende klimaat en samen met ons bouwen aan de toekomst van onze leerlingen? Dan zijn we op zoek naar jou! 



Adresgegevens

Luitstraat 7
1312 LH Almere
Flevoland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van De Lichtboei

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.