De Kraanvogel

Onderdeel van: Stichting Prisma Almere - Almere
Onderdeel van: Stichting Prisma Almere - Almere
Basisonderwijs

Omschrijving van De Kraanvogel

Ben jij een gedreven leerkracht die graag bijdraagt aan een warme, christelijke leeromgeving? Dan is De Kraanvogel dé plek voor jou! Met 370 enthousiaste leerlingen, verdeeld over 16 groepen, bieden we een open en inclusieve basisschool waar iedereen welkom is die zich thuis voelt bij onze manier van werken en omgaan met elkaar. 

Onze school is gebouwd op vijf pijlers: werken, spreken, spelen, vieren en leren, waarbij "samen" altijd centraal staat. Vanuit ons geloof in God en de Bijbel dragen we belangrijke waarden en normen uit, waarbij we respect hebben voor de eigenheid van elk kind. Wil jij deel uitmaken van een betrokken team dat samen werkt aan de groei en ontwikkeling van elke leerling? Sluit je aan bij De Kraanvogel en help ons deze waarden elke dag in de praktijk te brengen! 


Adresgegevens

Perzikstraat 22
1326 HN Almere
Flevoland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van De Kraanvogel

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.