De Dukdalf

Onderdeel van: Stichting Prisma Almere - Almere
Onderdeel van: Stichting Prisma Almere - Almere
Basisonderwijs

Omschrijving van De Dukdalf

Ben jij een enthousiaste leerkracht die graag werkt vanuit een rijke christelijke traditie en een positieve leeromgeving? Sluit je dan aan bij ons team op De Dukdalf! Wij zijn een protestants christelijke basisschool met leerkrachtien die met veel passie en toewijding onderwijs bieden. We laten onze leerlingen kennis maken met de christelijke waarden, terwijl we hen ook voorbereiden op de moderne samenleving. 

Op De Dukdalf creëren we een veilige en warme sfeer waarin respectvol omgaan met elkaar centraal staat. We geloven dat kinderen zich het beste ontwikkelen in een omgeving die hen geborgenheid en veiligheid biedt. Wil jij deel uitmaken van een team dat deze waarden elke dag in de praktijk brengt en samenwerkt aan een positieve en ondersteunende leeromgeving? Solliciteer nu en help ons om samen met onze leerlingen te groeien en bloeien! 



Adresgegevens

Makassarweg 68
1335 HZ Almere
Flevoland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van De Dukdalf

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.