De Buitenburcht

Onderdeel van: Stichting Prisma Almere - Almere
Onderdeel van: Stichting Prisma Almere - Almere
Basisonderwijs

Omschrijving van De Buitenburcht

Op De Buitenburcht staan we voor een uitdagende en positieve leeromgeving, waar de principes van De Vreedzame School ervoor zorgen dat iedereen zich gezien, veilig en met respect behandeld voelt. Met maar liefst 440 energieke leerlingen zorgen we ervoor dat leren niet alleen leerzaam, maar ook leuk en inspirerend is! Door uitdagende onderwerpen aan te bieden, bereiden we onze leerlingen optimaal voor op een veelbelovende toekomst. 

Je wordt onderdeel van een hecht team van enthousiaste en gepassioneerde collega’s, waar samenwerking en een warme sfeer voorop staan. We geloven in samen groeien en blijven ons als team continu ontwikkelen, met als ultieme doel: het beste onderwijs voor onze leerlingen creëren. Sta jij te popelen om samen met ons een verschil te maken? Sluit je dan bij ons aan! 



Adresgegevens

Zonnebloemweg 66
1338 TV Almere
Flevoland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van De Buitenburcht

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.