Portus Juliana

Onderdeel van: CVO Rotterdam - Rotterdam
Voortgezet onderwijs
Christelijk

Omschrijving van Portus Juliana

Portus Juliana maakt deel uit van Portus scholengroep, één van de vijf scholengroepen die samen met de twee categorale gymnasia de Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs (CVO) te Rotterdam (www.cvo.nl) vormen. CVO Rotterdam bestaat uit ongeveer veertig scholen voor VO en VSO in Rotterdam en omstreken. Zij biedt onderwijs aan ongeveer 20.000 leerlingen en is de werkgever van ongeveer tweeduizend personeelsleden.
 
Samen met Portus Groene Hart, Portus Zuidermavo-havo, Portus CBSplus en Portus Farelcollege vormt Portus Juliana de Portus scholengroep. De gezamenlijke scholen die gevestigd zijn in Rotterdam-Zuid, Barendrecht en Ridderkerk bieden voortgezet onderwijs op elk niveau; van vmbo-basis tot vwo (atheneum).

Portus Juliana is een erkend Excellente School met thuiswerkvrij onderwijs. Wij zijn vanwege de goede prestaties en de unieke onderwijsaanpak al een aantal jaar op rij door de Onderwijsinspectie uitgeroepen tot Excellente school. Bij ons is een goede sfeer de basis voor goede resultaten. Door de huiswerkuren, onze intensieve leerlingbegeleiding en de nauwe samenwerking met ouders hebben wij al jaren een slagingspercentage van ruim boven de 90 procent.


Adresgegevens

Talingstraat 6
3082 MH Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland
Route plannen

Vacatures van Portus Juliana

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.