School voor Economie & ondernemen

Onderdeel van: MBO Amersfoort - Amersfoort
Onderdeel van: MBO Amersfoort - Amersfoort
Middelbaar beroepsonderwijs
Regulier / Algemeen
Openbaar

Omschrijving van School voor Economie & ondernemen

Bij de School voor Economie en Ondernemen sta jij centraal, we helpen je jouw talenten actief te ontwikkelen. Dit doen we in een ontspannen leeromgeving. Uit extern onderzoek blijkt dat onze studenten de sfeer en omgeving erg positief beoordelen. Stap in de wereld van de zakelijke dienstverlening. Je volgt bij ons een opleiding waarmee je nog alle kanten op kunt en je ook de mogelijkheid hebt om je te specialiseren. Een ding is zeker, bij ons ga jij in je eigen tempo naar een diploma dat bij jou past.

Missie

MBO Amersfoort inspireert en ontwikkelt tot waarde(n)volle vakmensen. Mensen die weten wat ze kunnen en waar ze zich in willen (blijven) ontwikkelen We willen dat onze studenten waarde(n)volle leerervaringen opdoen, zodat zij zijn toegerust om te leren en te leven in een complexe samenleving en om aan de slag te kunnen op de arbeidsmarkt. Primair draait het bij ons om het succes van onze studenten. Tijdens je carrière of (studie)loopbaan bij MBO Amersfoort neemt je waarde beetje bij beetje toe. Je marktwaarde, maar ook je menselijke waarde. Dit geldt voor onze studenten, maar ook voor onze medewerkers. MBO Amersfoort biedt studenten en medewerkers handvatten om hun waarde mee op te bouwen. En, met een leven lang leren, continue te vergroten. Kortom; Bij MBO Amersfoort maak je werk van je waarde.
 
Tijdens je carrière of (studie)loopbaan bij MBO Amersfoort neemt je waarde beetje bij beetje toe. Je marktwaarde, maar ook je menselijke waarde. Dit geldt voor onze studenten, maar ook voor onze medewerkers.

Visie

Met drie strategische speerpunten geven we verder richting aan de beweging die we al eerder inzetten?: aandacht, ondernemerschap en groei.

Aandacht
Alles wat aandacht krijgt, groeit. Bij MBO Amersfoort word je écht gezien. Bij ons mogen studenten en medewerkers rekenen op persoonlijke aandacht. We hebben oprechte belangstelling voor elkaar en de omgeving. En, aandacht is een randvoorwaarde voor leren. Een prachtige kernwaarde die past bij de ontwikkeling van Eigentijds onderwijs. 

Ondernemerschap
MBO Amersfoort heeft een ondernemende mentaliteit. We ondernemen zelf door onze onderwijsbedrijven, we stimuleren ondernemend gedrag en we moedigen studenten aan om ondernemen en studeren te combineren. Wij hebben het lef om uit te dagen, om ruimte te nemen en te geven en om nieuwe dingen te bedenken. We onderzoeken nieuwe wegen, zoeken actief samenwerking op en faciliteren studenten in hun ondernemerschap. 

Groei
Een groeimindset zorgt voor motivatie, doorzettingsvermogen en zin om te leren. MBO Amersfoort gelooft dat mensen verbeteren door inzet en toewijding. Kwaliteiten en persoonlijkheid staan niet vast. Iedereen kan zich verder ontwikkelen door te leren en ervaringen op te doen, op de wijze die bij hen past. We hebben hoge verwachtingen van onze studenten, onze collega’s en onze samenwerkingspartners. Elke dag een beetje beter.?

 

Werkomgeving

MBO Amersfoort heeft 10 schoollocaties en 8 onderwijsbedrijven.

Adresgegevens

De Nieuwe Poort 21
3812 PA Amersfoort
Utrecht, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van School voor Economie & ondernemen

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.