WSKO Sint Jozefbasisschool Wateringen

Onderdeel van: WSKO - Wateringen
Onderdeel van: WSKO - Wateringen
Basisonderwijs
Rooms-Katholiek
450 Leerlingen

St. Jozefschool Wateringen

Op de St. Jozefbasisschool bieden wij kinderen een schoolklimaat waarin zij zich welkom voelen en zich veilig, geborgen en geaccepteerd weten. We zien dat als de basis om te kunnen leren. Daarom bieden we kinderen structuur, regelmaat en duidelijkheid.

Missie

Om deel te kunnen nemen aan de wereld van morgen heb je kennis en vaardigheden nodig. Werken aan de basisvaardigheden voor rekenen en taal, maar ook kennis opdoen over de wereld om je heen krijgt bij ons veel aandacht. Dat doen wij op een manier die zorgt dat kinderen de wereld kunnen ontdekken, succeservaringen opdoen, groei ervaren en deze vaardigheden ook zelf kunnen toepassen in alledaagse situaties.

Visie

Op onze school ontwikkelen kinderen ook belangrijke maatschappelijke vaardigheden: sociale vaardigheden (denk aan samenwerken), vaardigheden om te lerenleren, onderzoeksvaardigheden, debatteren, levensvragen stellen en creatieve vaardigheden. Kinderen leren deze vaardigheden aan de hand van uitdagende, betekenisvolle opdrachten waarin zij ook uitgedaagd worden om samen te werken en om wat geleerd is op gevarieerde wijze te presenteren.

Wat ons drijft in dit alles is het versterken van de eigenheid en kracht van elk kind. We vinden het belangrijk om kinderen te zien. Dat kunnen we alleen waar maken in nauwe samenwerking: met elkaar als collega’s, met kinderen, met ouders en met externen. Onze kernwaarden gaan over iedereen!

Adresgegevens

Groentelaan 29
2292 AD Wateringen
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van WSKO Sint Jozefbasisschool Wateringen

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.