WSKO Andreashof

Onderdeel van: WSKO - Kwintsheul
Onderdeel van: WSKO - Kwintsheul
Basisonderwijs
Rooms-Katholiek
288 Leerlingen

Andreashof

De Andreashof in Kwintsheul, een basisschool in een klein dorp in het Westland. Aan het begin van de vorige eeuw opgericht gelegen naast de gelijknamige kerk. Van een afstandje lijkt het misschien een school zoals velen. Maar wie dichterbij komt ziet een school met een rijk verleden, die zich blijft ontwikkelen en daarbij ook groot durft te dromen. Een brede school met extra aandacht voor zorg, sport, cultuur en talentontwikkeling en die zich ook actief inzet voor sociale activiteiten in het dorp. 

Een leven lang mogen blijven leren. Dat wensen wij niet alleen onze leerlingen toe, dat doen wij zelf ook!

Missie

Het team van Andreashof draagt graag bij aan de ontwikkeling van kinderen om hen te helpen opgroeien tot jongvolwassenen die klaar voor een volgende fase in het leven zijn. In een omgeving waarin iedereen zich – ongeacht zijn of haar achtergrond – zich geaccepteerd voelt. Een goed pedagogisch klimaat is hiervoor een belangrijke basis. Daarin staat het welbevinden van de kinderen centraal. Omdat ieder mens een eigen weg bewandelt in het leven kijken we daarbij verder dan de ontwikkeling van kennis alleen, maar richten ons op de principes van leren. 

Visie

Onze maatschappij verandert continu. Dat vraagt om onderwijs dat zich ook blijft ontwikkelen en blijft aansluiten bij onze omgeving. Ons streven is kinderen een brede talentontwikkeling te bieden. En dat gaat verder dan taal, lezen en rekenen. Want naast kennis zijn ook competenties als samenwerken, zelfstandigheid, plannen, presenteren etc. van belang. Daarom brengen we de kinderen in aanraking met verschillende samenwerkende en ontdekkende leer- en werkvormen, zowel digitaal als analoog. Waar mogelijk kiezen we voor een individuele aanpak. 

Adresgegevens

Leeuwerik 11
2295 PE Kwintsheul
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van WSKO Andreashof

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.