d'n Hazennest

Onderdeel van: Stichting Mondiaen - Tilburg
Onderdeel van: Stichting Mondiaen - Tilburg
Basisonderwijs
Rooms-Katholiek
416 Leerlingen

d'n Hazennest

Kindercampus Hazennest ligt in het midden van de wijk Quirijnstok, het meest oostelijke gedeelte van Tilburg-Noord. De school is mooi en ruim gelegen in de woonwijk en wordt grotendeels omgeven door een vrij toegankelijk speelterrein. Hieromheen staan hekjes, die bij het kleuterspeelterrein zo gevormd zijn, dat de kleuters niet zomaar de straat op kunnen lopen tijdens het spel. De peuterspeelzaal heeft een eigen speelterrein, afgezet met hekwerk en haagjes.

Als school staan we voor een solide basis van goed onderwijs, structuur en een veilige omgeving. Emoties en eigenschappen die passen bij oranje zijn energie, creativiteit, motivatie en een algeheel gevoel van welzijn. De kleur groen wordt geassocieerd met gevoel van tevredenheid, vertrouwen en harmonie. De drie poppetjes geven aan, dat we samen op weg zijn; leren van en met elkaar. Het haasje symboliseert ons vertrouwen in het kind en het loslaten, waar het kan.
Hierdoor kunnen kinderen groeien en ontwikkelen, niet alleen, maar samen spelen en ontdekken en zo inbreng en verantwoordelijkheid hebben in het eigen leerproces.

Missie

Wij willen leerlingen in hun kracht zetten en behoefte gestuurd werken aan groei en ontwikkeling van kinderen tot zelfstandige, kritische jonge volwassenen. Leerlingen zelf hun talenten laten ontdekken en hun eigen groei laten bepalen. Dit doen we door het bieden van een heterogeen leef- en leerklimaat waar kinderen centraal staan, we leren samenleven en we willen samen met medewerkers, ouders, verzorgers en overige professionals bijdragen aan de toekomst van onze kinderen.

Visie

Wij geloven in de kracht en de waarde van een breed (kind)centrum voor onderwijs, ontwikkeling, opvang en ont-zorgen. Een veilige plek voor groei en ontwikkeling, waar leerlingen, ouders en medewerkers in hun kracht komen te staan, hun talenten kunnen ontwikkelen, inzetten en waar we leren samenleven. Betrokken, betekenisvol, behoefte gestuurd en bewegend leren: dat is de kracht van onze Kindercampus. 
Samengevat noemen we dat LEERKRACHT. Dat is waar we in geloven, waar we voor staan en wat je in onze aanpak mag verwachten.

Werkomgeving

Kindercampus Hazennest is een bewuste keuze. Het is dé campus in Tilburg en omgeving waar we samen als team de individuele leerkracht van kinderen prikkelen en stimuleren. Het kind in zijn of haar kracht zetten. Letterlijk en figuurlijk. Daar werken we dagelijks aan.Betrokken, betekenisvol, behoefte gestuurd en bewegend leren; dat is de kracht en het karakter van onze campus. Dat zit verankerd in onze aanpak en in onze mensen. 
Groeps-doorbrekend boeien, bloeien, stoeien en groeien. Daar gaan we voor. Zo zetten we kinderen in hun kracht en ontwikkelen we ze samen met ouders, verzorgers en anderen betrokken partners naar zelfstandige jonge volwassenen. Dit alles vanuit een veelzijdige, vertrouwde en veilige leef- en leeromgeving. Zo verlaten leerlingen na groep acht met hun optimale bagage het nest. Leren verbindt. 

In onze Kindercampus vertrekken we vanuit het kind en de vraag wat dat kind nodig heeft. De ontwikkelwensen en behoeften van het kind worden daarin meer richtinggevend. Onze campus moet de verschillende ruimtebehoeften van kinderen gedurende de dag kunnen accommoderen. Er zijn voor kinderen gedurende de dag verschillende sferen nodig van spel, onderwijs, sport, creatief en buitenactiviteiten. 

Adresgegevens

Vermeulenstraat 30
5012 HB Tilburg
Noord-Brabant, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van d'n Hazennest

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.