Summa Fashion

Onderdeel van: Summa College Eindhoven - Eindhoven
Onderdeel van: Summa College Eindhoven - Eindhoven
Middelbaar beroepsonderwijs
Regulier / Algemeen

Omschrijving van Summa Fashion

Summa Fashion

Volg jij de mode op de voet en ben je er het liefst de hele dag mee bezig? Ben je altijd op de hoogte van de trends? Summa Fashion stoomt je klaar om van mode je beroep te maken.

De modewereld is in transitie

Als fashionista weet je dat het anders moet én kan. Jij gaat aan die verandering bijdragen. De modewereld beweegt naar futureproof en circulair design. Jij krijgt hierbij de ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen en je eigen stem in fashion te vinden. 

Les in Fashion Hotspot: Microstad Eindhoven

Summa Fashion is thuis in eigenzinnig Eindhoven waar design en innovatie hand in hand gaan. We zoeken de samenwerking op waar het kan, met organisaties als Brainport Industries, TU/e, Dutch Design Week en Glow. Vanaf begin 2024 krijgen onze studenten les in de nieuwe Fashion Hotspot in de regio: Microstad Eindhoven, vlakbij Centraal Station. Je krijgt (praktijk)les naast ondernemende buren, partnerbedrijven en modeprofessionals. 

Met praktijkopdrachten ontwikkel je vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan, je grenzen te verleggen en het beste uit jezelf te halen.  

Jouw toekomst in de mode

De modebranche is kleurrijk, divers en constant in beweging. Met een diploma in dit vakgebied kun je dan ook veel kanten op. Benut je kansen in een atelier of een bij groot confectiebedrijf. Ook een eigen bedrijf behoort tot de mogelijkheden. Op kiesmbo.nl vind je meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.


Adresgegevens

Professor Doctor Dorgelolaan
5611 BA Eindhoven
Noord-Brabant, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Summa Fashion

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.