Scholengemeenschap De Rietlanden

Onderdeel van: St.voor Voortgezet Onderwijs Lelystad - Lelystad
Onderdeel van: St.voor Voortgezet Onderwijs Lelystad - Lelystad
Voortgezet onderwijs
Regulier / Algemeen
Openbaar
940 Leerlingen

Omschrijving van Scholengemeenschap De Rietlanden

Werken bij SG De Rietlanden betekent werken in een team van enthousiaste professionals die staan voor kwaliteit, zichzelf voortdurend ontwikkelen en goed functioneren in diverse teams. Als medewerker van De Rietlanden ben je kritisch op jezelf, op je collega’s en op de organisatie. Je communiceert op een constructieve manier en levert zo je bijdrage aan de ontwikkeling van de school. Je geeft leerlingen vertrouwen en zorgt ervoor dat ze kansen krijgen om talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Als tegenprestatie verwacht je dat leerlingen altijd hun best doen in de door jou en je collega’s geschapen veilige omgeving. Vakinhoudelijk ben je up-to-date en volg je de ontwikkelingen op de voet.

De Rietlanden wil dat je je als nieuwe collega snel thuis voelt en garandeert passende ondersteuning vanuit het team.
Wij vinden een goede ondersteuning belangrijk en daarom verzorgen wij voor nieuwe medewerkers een begeleidingstraject, zodat je al snel goed kunt functioneren binnen de organisatie. Voor beginnende docenten bieden wij een meerjarig begeleidingstraject aan zodat zij tevens ondersteund worden bij het werken aan de eigen ontwikkeling. Nieuwe medewerkers krijgen een laptop van de zaak, maken gebruik van onze ruime ICT-voorzieningen en krijgen scholing en ondersteuning op ICT-gebied aangeboden. 

Werken bij De Rietlanden is werken in een groeiende, lerende organisatie die goed scoort in onafhankelijke keuringen en beoordelingen. Als medewerker vind je het belangrijk om hier jouw bijdrage aan te leveren.
 
 


Adresgegevens

Grieternij 22-02
8233 BZ Lelystad
Flevoland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Scholengemeenschap De Rietlanden

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.