De Sterrenkijker

Onderdeel van: Stichting O2A5 - Kedichem
Onderdeel van: Stichting O2A5 - Kedichem
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Openbaar
320 Medewerkers

Je bent welkom!

Geef ze de ruimte!

Op OBS de Sterrenkijker voelen kinderen en hun ouders zich thuis. Onze school staat midden in de samenleving. Met ouders, kinderen en externe instanties werken wij intensief samen. Dit op basis van respect en wederzijds vertrouwen. Wij hebben een open karakter en een enthousiast, betrokken en deskundig team. 

Wij bieden als school klassikaal, boeiend en passend onderwijs waar veel individuele aandacht is voor iedere leerling. Wij bereiden onze leerlingen voor op hun toekomst en hun rol en verantwoordelijkheid als wereldburgers. Hierbij vinden wij het belangrijk dat er sprake is van een uitstekend pedagogisch klimaat, een veilige schoolomgeving, rust, structuur, waarden en normen. Wij besteden veel aandacht aan de basisvaardigheden taal, lezen, rekenen en woordenschat. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat de kinderen al hun talenten tot uiting kunnen brengen. 

Missie

Bij O2A5 gaan wij stevig de toekomst tegemoet. 
 

Visie

Goed onderwijs is voor ons waardengedreven onderwijs: openbaar, veilig, betekenisvol, actief, verantwoordelijk, hoge verwachtingen, samenwerken en delen. Onderwijs is gericht op de autonomie van leerlingen, op het erkennen van hun competenties en op de relatie tussen medewerker en leerling. Goede medewerkers staan bij O2A5 centraal, hebben oog voor leerlingen en laten hen leren. Onderwijs zoekt altijd naar de verbinding tussen wetenschappelijk onderzoek en de haalbaarheid van de uitvoering in de praktijk. En kan niet zonder samenwerking met opvoeders in educatief partnerschap.

Kennis doet ertoe, vaardigheden doen ertoe, de wereld leren kennen doet ertoe, meedoen doet ertoe en de relatie met de ander doet ertoe. Uiteindelijk willen we dat leerlingen stevig de toekomst tegemoet gaan en een bijdrage leveren aan de maatschappij.

Werkomgeving

Kom erbij en bouw aan je eigen toekomst

Bij O2A5 staan de medewerker, het leren en het lesgeven centraal. We zijn trots op alle medewerkers. Zij zijn de architecten van ons onderwijs. Professionele schoolteams hebben elke leerling in beeld en dagen hem/haar elke dag uit tot het leren van nieuwe dingen. Een prachtberoep, waarbij vakmanschap en passie hand in hand gaan. O2A5 staat achter haar medewerkers, zowel persoonlijk als vakgericht. Want, zo is onze gedachte, werkgeluk zorgt voor goed onderwijs. Bij O2A5 sta je er in de groep dus niet alleen voor!

In het schoolteam werk je nauw samen met je directe collega’s. Binnen O2A5 en in de clusters vertrouwen we op elkaars expertise en in werkgroepen met verschillende aandachtsgebieden werken we samen aan kwaliteit en vernieuwing. Er is ruimte voor een gesprek en voor je eigen ideeën. Een interne coach ondersteunt je desgevraagd met vakgerichte en persoonlijke uitdagingen. Uit intern onderzoek blijkt dat medewerkers zich gezien voelen en gesteund in hun eigen ontwikkeling en ambitie. Bij O2A5 bereid je dus niet alleen leerlingen voor op de maatschappij, je bouwt ook aan je eigen toekomst!


Adresgegevens

Koningin Wilhelminalaan 17
4247 EM Kedichem
Utrecht, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van De Sterrenkijker

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.