Stichting Mondiaen

Tilburg
Tilburg
Basisonderwijs
6.100 Leerlingen
22 Locaties

Stichting Mondiaen

Mondiaen
Mondiaen staat voor werelds, samen, ontwikkeling en nieuwsgierig. 

De drie ellipsen van het logo vormen samen de letter M. Ze staan in vergrotende trap, dit visualiseert ontwikkeling en vooruitgang. De speelsheid van de vorm wekt een bepaalde nieuwsgierigheid op.
 

Samen het verschil maken
Mondiaen biedt gelijke kansen, geeft een rijke schooldag en maakt hiermee het verschil voor kinderen tussen 0 en 13 jaar in Tilburg, Goirle, Gilze, Rijen, Udenhout en Berkel-Enschot. Het aanbod is breed en gevarieerd en bevat sport, natuur, cultuur, muziek en extra ondersteuning. Ouders en kinderen hebben hierdoor optimale keuzemogelijkheden. Zo wordt de ontwikkeling van kinderen op een hoger plan gebracht.

Voor de wereld van morgen

Inspirerend basisonderwijs

Op onze 22 basisscholen in Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout, Goirle, Dongen en Gilze-Rijen streven we ernaar om kinderen te begeleiden naar zelfstandigheid en zelfbewustzijn. Hier creëren we een stimulerende omgeving waarin kinderen kunnen gedijen en zelfverzekerd kunnen navigeren in een voortdurend veranderende wereld.

In deze veranderende wereld bereiden we kinderen optimaal voor op de uitdagingen van vandaag én morgen. We helpen hen zelfvertrouwen op te bouwen en doordachte keuzes te maken die van invloed zijn op hun leven nu en in de toekomst. Dit stelt hen in staat goed voor zichzelf te zorgen en een positieve bijdrage te leveren aan de wereld om ons heen.

Inspirerende opvang

We bieden kinderopvang in Tilburg en omgeving. Op onze elf kinderwereldlocaties streven we ernaar om kinderen te begeleiden naar zelfstandigheid en zelfbewustzijn. Hier creëren we een stimulerende omgeving waarin kinderen kunnen gedijen en zelfverzekerd kunnen navigeren in een voortdurend veranderende wereld.

In deze veranderende wereld bereiden we kinderen optimaal voor op de uitdagingen van vandaag én morgen. We helpen hen zelfvertrouwen op te bouwen en doordachte keuzes te maken die van invloed zijn op hun leven nu en in de toekomst. Dit stelt hen in staat goed voor zichzelf te zorgen en een positieve bijdrage te leveren aan de wereld om ons heen.
 

Medewerkers
De medewerkers van Mondiaen krijgen door de samenwerking bredere loopbaan- en ontwikkelmogelijkheden. Mondiaen kan beter anticiperen op de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en ze zijn flexibeler. Dit biedt nieuwe kansen op een boeiende werkomgeving en het geeft carrièremogelijkheden.

Mondiaen is enthousiast en nieuwsgierig naar deze volgende fase. Mondiaen gaat verder met goede opvang en goed onderwijs en breidt dit uit. Samen werken ze verder aan de ontwikkeling van kinderen voor de wereld van morgen

Missie

Nieuwsgierig en met een open blik, begeleiden we kinderen in hun ontwikkeling tot zelfstandige en zelfbewuste individuen. Met diezelfde open blik nemen zij verantwoordelijkheid in een snel veranderende samenleving.
 
 

Visie

We bieden ieder kind van 0 tot 13 jaar met opvang en onderwijs gelijke kansen op ontwikkeling. Dat doen we samen. Door vanuit expertise relevante samenwerkingen te organiseren. Met elkaar, met opvoeders en met samenwerkingspartners. We zien ieders potentie en zetten alle kennis en kunde in om aan te sluiten bij de behoefte van ieder kind, elke thuissituatie en elke collega.

Dat doen we samen verschillend. Door verschillend te benaderen, creëren we gelijke kansen. En vooral door ruimte te bieden aan diversiteit. Zo kan ieder, vanuit zijn eigen expertise of vaardigheden, doen wat nodig is om het juiste resultaat te behalen; het verwezenlijken van onze missie.

Dat doen we om samen verschil te maken. Door een inspirerende omgeving te bieden, waarin je je onafgebroken kunt ontwikkelen. Waar leren en spelen hand in hand gaan. Waar we verantwoordelijkheid nemen en doordachte keuzes maken, voor de wereld van morgen. Vanuit deze visie en onze gezamenlijke missie (richting) geven we de locaties autonomie (ruimte) om dat te kunnen doen wat nodig is om onze missie te realiseren (resultaat). Vanuit de verantwoordelijkheid die dat met zich meebrengt bevragen we elkaar hier regelmatig op (rekenschap)

Werkomgeving

Iederéén verdient het zichzelf te blijven ontwikkelen. Kinderen, maar zeker ook onze professionals. Ook voor collega’s bieden we een inspirerende omgeving, waar fouten maken mag en waar van elkaar leren en voor jezelf zorgen moet. Waar we nieuwsgierig zijn naar elkaar en onze verschillen waarderen. Waar elk individueel talent op een unieke manier bijdraagt aan dat wat we samen belangrijk vinden: de ontwikkeling van ieder kind. Professioneel thuiskomen noemen we dat.

Zo doen we dat:
  • We zoeken naar mogelijkheden waardoor jij het beste uit jezelf kan halen en hebben hierbij oog voor jou in elk opzicht: voor jouw talent en ambities, jouw thuissituatie en eigenheid.
  • We vieren successen. We spreken onze waardering uit.
  • We maken heldere afspraken en komen die na.
  • We hebben vertrouwen in elkaars kennis en vaardigheden.
  • We zorgen voor continue en unieke ontwikkelmogelijkheden.
Zo herken je ons:
  • We hebben een waarderende grondhouding en gaan altijd uit van het positieve.
  • We hebben oprecht aandacht voor elkaar.
  • We staan voor elkaar klaar, zetten een stap extra om elkaar te helpen en denken in oplossingen.
  • We maken doordachte keuzes. We voelen ons verantwoordelijk.
  • We hebben plezier met elkaar en in ons werk.
 
 

Onze scholen

Meer scholen tonen

Adresgegevens

Ringbaan-Oost 240
5018 HC Tilburg
Noord-Brabant, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Stichting Mondiaen

{"total":1,"sectoren":{"1":1},"vakken":{"102":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"-1":1},"zijInstroom":{"1":0,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"7":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"12":1}}
1 onderwijsvacatures
21 dagen geleden
Basisonderwijs PO
01-01-2025
Parttime 0,6 fte