St. Antoniusschool

Onderdeel van: Stichting Primenius - Hoogezand
Onderdeel van: Stichting Primenius - Hoogezand
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Rooms-Katholiek

Omschrijving van St. Antoniusschool

Op de St. Antoniusschool zetten we in op goed en eigentijds onderwijs. Dat is nodig om kinderen goed voor te bereiden op de toekomst. Vooral goed taal-/lees- en rekenonderwijs is daarin blijvend van belang.

Op de St. Antoniusschool is het pedagogisch klimaat goed. We zien op onze school kinderen die toegroeien naar stabiele persoonlijkheden met zelfvertrouwen. Er wordt veel aandacht besteed aan de sfeer op school, waarbij we ervoor proberen te zorgen dat iedereen zich veilig voelt en zichzelf kan zijn.

We hechten grote waarde aan communicatie. Vanuit de katholieke identiteit is er echte aandacht voor elkaar, die zich uit in het goed luisteren naar elkaar.


Adresgegevens

Boomgaard 31
9603 HL Hoogezand
Groningen, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van St. Antoniusschool

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.