R de Jagerschool

Onderdeel van: SPCO Groene Hart - Woerden
Onderdeel van: SPCO Groene Hart - Woerden
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Protestants-Christelijk

R de Jagerschool

Kwalitatief goed onderwijs

De R. de Jagerschool is een ambitieuze wijkschool. Bescheidenheid zit in onze aard, maar met gepaste trots delen wij we het predicaat “GOED” kregen van de inspectie bij het kwaliteitsonderzoek van januari 2018.

Onderwijskwaliteit
Kwalitatief goed onderwijs begint bij kundige, betrokken leerkrachten. Ons team is gemotiveerd, ervaren, goed geschoold en kent elke leerling. We hebben aandacht voor het kind en zorgen dat elk kind zich optimaal ontwikkelt. 

Aandacht en rust
Het team kijkt echt naar de mogelijkheden en leerbehoeften van ieder kind en sluit daarop aan. Wij willen kwaliteit en zorg bieden aan alle kinderen. Kinderen die extra ondersteuning nodig hebben  begeleiden we in de groep en zo nodig buiten de klas. Leerlingen die meer aankunnen, bieden we verrijking en verdieping.
Onze kinderen leren in een rustige omgeving. We geven structuur en duidelijkheid en dit wordt door kinderen als prettig en veilig ervaren. We gebruiken de Kanjermethode om kinderen te leren om goed met zichzelf en de ander om te gaan.

Uitdaging
Omdat we goed zicht hebben op de ontwikkeling van kinderen geven we hen ook uitdaging als ze dat nodig hebben. Dit voorkomt dat kinderen zich gaan vervelen of gaan onderpresteren. In de groepen 1 t/m 4 bieden we uitdaging in bijvoorbeeld de verrijkingskring. Voor kinderen van de groepen 5 t/m 8 bieden we verrijking in de lessen door het werken op een 1e of 2e leerlijn. Daarnaast hebben we op onze school plusklassen. 

Chromebooks 
Wij investeren in de toepassingen van ICT in het onderwijs en onze leerlingen werken veel op Chromebooks. Zij zijn daar erg enthousiast over en wij ook. De moderne middelen stellen het team nog beter in staat het onderwijsaanbod af te stemmen op individuele behoeften. Zo bieden we kinderen nog beter onderwijs op maat aan.

Missie

Ons missionstatement luidt: ‘Dynamisch in betrouwbaar onderwijs’.

SPCO is er om te zorgen voor continuïteit én dynamiek in betrouwbaar protestants-christelijk basisonderwijs. Daarbij staan de waarden vanuit onze christelijke identiteit aan de basis. Wij willen voor onze scholen, samenwerkingspartners en ouders dé professionele en dynamische onderwijsstichting zijn in de regio en maken ons sterk voor:

  • een divers aanbod van kwaliteitsscholen met een eigen profiel;
  • een professioneel bestuur en een professionele dienstverlening;
  • een actieve inzet en samenwerking met ouders om het onderwijs te verbeteren.

Visie

Dynamisch en betrouwbaar

SPCO Groene Hart is dynamisch in betrouwbaar onderwijs. Als stichting bewegen en groeien wij mee met de ontwikkelingen van de moderne tijd, zonder de kracht van het verleden te verliezen.

Waarden gedreven onderwijs als kernkwaliteit

De stichting en haar scholen zetten zich actief in voor kwalitatief goed en waarden gedreven onderwijs. Onderwijs waarmee we onze leerlingen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling, een stevige basis bieden en daarmee voorbereiden op hun toekomst.

Werkomgeving


Goed en uitdagend onderwijs

De R. de Jagerschool is een moderne, kleinschalige christelijke school waar aandacht is voor kinderen. Door het geven van duidelijkheid en rust is er een veilige leeromgeving waarin kinderen kunnen ontwikkelen, groeien en mooie leerresultaten behalen. 

Onze leerkrachten zien wat kinderen nodig hebben en sluiten hierop aan, ook door het geven van extra ondersteuning of juist uitdaging. DIt maakt dat kinderen elke dag weer zin in school hebben. 


Adresgegevens

Meester Joekespad 1A
3445 TM Woerden
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van R de Jagerschool

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.