De Pit

Onderdeel van: Stichting Primenius - Groningen
Onderdeel van: Stichting Primenius - Groningen
Basisonderwijs

Omschrijving van De Pit

Jij bent:

  • Toe aan een nieuw avontuur in onderwijsland;
  • Enthousiast en creatief;
  • Iemand die doorzet en
  • Iemand die los van methodes wil werken maar je hebt ze wel ergens onderin je rugzak zitten.

Wij bieden:

  • Een contract voor 0,6 fte, LB inschaling conform CAO Primair Onderwijs;
  • Een contract voor een jaar met uitzicht op continuering in het schooljaar 2024-2025;
  • Een plezierige werkplek waar je de mogelijkheid hebt om je functie deels zelf vorm te geven;
  • Een inspirerende omgeving en team, waarin je gemotiveerd wordt om jezelf te ontwikkelen;
  • Een professioneel ondersteuningsteam van Primenius.

Reageer snel op deze vacature!

Je kunt jouw brief en CV voor donderdag 23 november 2023 mailen naar Janet Jonker janet.jonker@primenius.nl. Wil je meer informatie over de vacature, dan kun je ook bellen op 050-3052011 en vragen naar Janet Jonker of Carmen Bolder. De sollicitatiegesprekken met het team en een paar kinderen staan gepand op dinsdag 28 november.

Visie

Onze visie is Levend Leren. Dat wil zeggen dat we dingen die onder de kinderen leven oppakken en als vertrekpunt van ontwikkeling gebruiken. We zijn ervan overtuigd dan kinderen zich beter ontwikkelen als datgene wat ze willen weten aansluit op hun eigen leefwereld en ervaringen.

Kernwaarden van de PIT Groningen zijn:

  • Samenwerken: op de PIT leren we met en van elkaar en helpen we elkaars sterke punten te benutten. Ouders worden ook uitgenodigd om mee te denken.
  • Verbinden: we leggen regelmatig verbindingen, binnen en buiten de school. We zien verbinden als een manier om onszelf te vernieuwen en te verbeteren.
  • Ambitieus: de PIT Groningen heeft hoge verwachtingen van kinderen en van iedereen die bij ons werkt. We willen vooroplopen en nemen geen genoegen met de middenmoot.
  • Ondernemend: we hechten veel waarde aan de creativiteit en het vermogen om problemen op de lossen of nieuwe kansen te benutten.

Werkomgeving

De PIT Groningen is een dynamische leeromgeving voor jonge mensen van 0 tot 18 jaar, een plek waar jong en oud zichzelf uitdagen en werken aan hun eigen ontwikkeling. Dat doen we niet alleen in een (school)gebouw, maar ook daarbuiten.

De PIT Groningen is een plek waar mensen samenkomen, hun netwerken met elkaar verbinden en profiteren van elkaars talenten. Wij zijn een kindcentrum waar onderwijs en opvang goed op elkaar zijn afgestemd. We werken niet met leerstofjaarklassensysteem of methodes, maar we hebben huiskamergroepen en geloven in een onderwijsvorm die erop gericht is dat kinderen zelfstandig en verantwoordelijk kunnen deelnemen aan de maatschappij van de toekomst.

Op de PIT Groningen hebben we geen klassen maar huizen. We hebben een voorhuis voor 0 tot 4-jarigen. Dat is onze kinderopvang. We hebben niet alleen een kinderdagverblijf en een peuteropvang (voorheen peuterspeelzaal), maar ook een voor- en naschoolse opvang.

Daarnaast hebben we een onderhuis (4 – 7 jaar), een middenhuis (7 – 10 jaar) en een bovenhuis (10 – 13 jaar). Ieder huis is onderverdeeld in ‘huiskamergroepen’. De huiskamers zijn zo samengesteld dat je je er thuis voelt. We starten en eindigen de dag in je eigen vaste familiegroep, bij je eigen mentor. Daarna gaat iedereen aan de slag met zijn eigen leer- en ontwikkelplan.

De leerroutes daarin zijn: basiswerk (rekenen en taal), projectwerk (thematisch werken) en keuzewerk (iets onderzoeken). Klik hier voor meer informatie daarover. (verwijzing naar ons onderwijs-aanbod).


Adresgegevens

Wibenaheerd 24
9736 PB Groningen
Groningen, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van De Pit

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.