De Meent

Onderdeel van: SPCO Groene Hart - Woerdense Verlaat
Onderdeel van: SPCO Groene Hart - Woerdense Verlaat
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Protestants-Christelijk

De Meent

Iedereen is welkom op onze christelijke school. Een school met kwalitatief goed onderwijs en veel aandacht voor ieder kind. Omdat ieder kind uniek is, passen we ons lesaanbod aan de behoeften van uw kind aan. Dat is voor ons goed te realiseren omdat wij een kleine school zijn. Wij doen wat werkt en zijn toekomstgericht. Wij leren uw kind vaardigheden die het nu en in de toekomst nodig heeft. Op onze school heerst een veilig klimaat. Dat maakt dat de kinderen rust ervaren en het gezellig hebben met elkaar. 

In 2018 hebben wij het predicaat goed ontvangen van de inspectie voor onderwijs. 

Daarom zeggen wij: PCB De Meent, meer dan een goede Basis!

Missie

Het motto van De Meent is ‘meer dan een goede Basis’.

Het motto van onze school was PCB De Meent; voor een goede basis! Inmiddels kunnen we zeggen dat we meer dan een goede Basis bieden. Dit mogen we zeggen omdat we een goed als beoordeling kregen van de Inspectie van het Onderwijs in 2018. Dit is beter dan de voldoende die over het algemeen wordt gegeven. Hier zijn we trots op. Bovendien bieden we naast de basisvakken (taal, lezen en rekenen) meer vakken aan de kinderen aan. Denk daarbij aan 21e-eeuwse vaardigheden als onderzoekend en ontdekkend leren of aan computervaardigheden en samenwerken. Ook vinden wij het stimuleren van de creativiteit belangrijk.

Visie

Dynamisch en betrouwbaar

SPCO Groene Hart is dynamisch in betrouwbaar onderwijs. Als stichting bewegen en groeien wij mee met de ontwikkelingen van de moderne tijd, zonder de kracht van het verleden te verliezen.

Waarden gedreven onderwijs als kernkwaliteit

De stichting en haar scholen zetten zich actief in voor kwalitatief goed en waarden gedreven onderwijs. Onderwijs waarmee we onze leerlingen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling, een stevige basis bieden en daarmee voorbereiden op hun toekomst.


Adresgegevens

Korte Meentweg 13
3652 LG Woerdense Verlaat
Utrecht, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van De Meent

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.