Heilige Gerardus

Onderdeel van: Stichting Primenius - Ter Apel
Onderdeel van: Stichting Primenius - Ter Apel
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Rooms-Katholiek

Omschrijving van Heilige Gerardus

De Heilige Gerardusschool, gelegen in het groene Barnflair in Ter Apel, biedt een rijke speel-leeromgeving binnen en buiten waar kinderen kunnen ontdekken en beleven. Naast onderwijs bieden we ook peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

 

Missie

De H. Gerardusschool staat voor eigentijds katholiek onderwijs waarin ieder kind actief betrokken wordt bij zijn of haar eigen ontwikkeling. Met aandacht voor de algehele ontwikkeling en een positief schoolklimaat waar opvoeding en onderwijs samengaan, werkt de school volgens een eigen schoolconcept binnen de kaders van de onderwijsinspectie.

Visie

Door te ervaren en te doen, leer je immers zoveel sneller, beter, meer! Met de nadruk op het ‘samen’, gelooft de school in het potentieel van elke leerling en streeft ernaar om het beste uit hen te halen.

Werkomgeving

Op de H. Gerardusschool wordt gewerkt met leerlijnen en worden lesmethodes aangevuld met diverse materialen en activiteiten. Het onderwijs is thematisch en wereld georiënteerd, met ruimte voor kunst-, muziek- en bewegingslessen. De school maakt gebruik van coöperatieve werkvormen en zet moderne middelen in om het leerproces te ondersteunen. De natuur speelt ook een belangrijke rol, met regelmatige boswandelingen en het gebruik van natuurlijke materialen in de school.

Naast onderwijs bieden we op de H. Gerardusschool ook peuteropvang/voorschool aan voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Leerlingen op de H. Gerardusschool werken in drie bouwen, waardoor ze het niveau en tempo krijgen aangeboden dat bij hen past. We hebben oog voor de volgende stap in hun ontwikkeling en spreken hoge verwachtingen uit, passend bij de leerling. Daarnaast betrekken we de kinderen actief bij het bepalen van doelen en instructies, zodat ze daar gemotiveerd mee aan de slag kunnen.


Adresgegevens

Hanetangerweg 1
9561 PE Ter Apel
Groningen, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Heilige Gerardus

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.