Sint Vitus

Onderdeel van: Stichting Primenius - Winschoten
Onderdeel van: Stichting Primenius - Winschoten
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Rooms-Katholiek
200 Leerlingen

Omschrijving van Sint Vitus

IKC St. Vitus is een integraal kindcentrum met ruim 200 kinderen, gevestigd in het centrum van Winschoten. Vanuit een gezamenlijk visie, bieden wij onderwijs en kinderopvang aan. 

Missie

We zijn een plek waar kinderen van 0 t/m 13 jaar samenkomen en zich ontwikkelen. Dat gebeurt in een veilige, gemoedelijke omgeving, op een manier waarbij de leerstof  zoveel mogelijk op het individuele kind wordt toegespitst. Het team en de ouders werken nauw samen om kinderen datgene te bieden wat ze nodig hebben om te groeien. Ontwikkeling op maat! Met als motto: Spelen is leren en leren is spelen.

Visie

Op IKC St. Vitus werken we vanuit katholieke waarden waarin onder andere gelijkwaardigheid, respect en vertrouwen centraal staan. Vanuit de pedagogische basisbehoeften werken we aan relatie, competentie en autonomie. Daardoor zijn we in staat om goed te kunnen leren en te werken, in een positief schoolklimaat.

We hechten waarde aan een open houding ten opzichte van onze ouders, maar ook onze omgeving. Hierdoor creëren we een gemeenschap waarbinnen iedereen – ongeacht hun geloofsachtergrond – zich veilig en goed voelt en daardoor met plezier naar school gaat.


Adresgegevens

Dwingelooweg 19
9671 KA Winschoten
Groningen, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Sint Vitus

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.