iHub

Onderdeel van: iHub Onderwijs - Den Haag
Onderdeel van: iHub Onderwijs - Den Haag
Speciaal (basis) onderwijs
Speciaal, Praktijkonderwijs
Openbaar
1.850 Leerlingen

Omschrijving van iHub

iHUB
iHUB is de alliantie van Horizon Jeugdzorg & Onderwijs, Altra, De Opvoedpoli en De Nieuwe Kans. Vanuit iHUB worden de primaire processen efficiënt en effectief ondersteund, zodat hulpverleners en docenten zich volledig kunnen richten op het geven van jeugdhulp, speciaal onderwijs en begeleiding aan kinderen, jongeren en hun gezinnen. iHUB, Altra, Horizon, De Opvoedpoli en De Nieuwe Kans delen de visie dat ieder kind, iedere jongere en iedere ouder een plek in de samenleving verdiend met perspectief op een goede toekomst.

De iHUB alliantie werkt aan innovatieve onderwijskundige, pedagogische en didactische methodieken voor de doelgroep. Onderdeel van iHUB is het Ontwikkelplein voor sociale vraagstukken van jongeren en ouders.

Horizon Jeugdzorg en Onderwijs
Horizon Jeugdzorg en Onderwijs is de expert voor jeugdigen met complexe gedragsproblemen. Met innovatieve onderwijskundige, pedagogische en didactische methodieken stimuleert Horizon jongeren en hun ouders om zelf de regie over hun leven te (her)pakken. Horizon Onderwijs (1850 leerlingen) telt 23 SO / VSO scholen in heel Zuid-Holland, van Alphen aan den Rijn tot Oostvoorne. Er is ook een locatie in Harreveld. Op onze scholen krijgen leerlingen in de leeftijd van 4 - 23 jaar in kleine klassen individueel gericht onderwijs op VMBO niveau of hoger of praktijkonderwijs. Ons doel is leerlingen te stimuleren richting actief burgerschap via vervolgonderwijs, het behalen van een diploma of certificaat of toeleiding naar de arbeidsmarkt.


Altra
Altra is een grote instelling voor speciaal onderwijs en jeugd & opvoedhulp in Amsterdam en omstreken. Altra biedt hulp zowel thuis als op school; daar waar die nodig is en het beste werkt. We gaan uit van de eigen kracht van kinderen, ouders en leerkrachten. Want effectieve  hulpverlening is een kwestie van samen doen. Altra werkt vanuit een neutrale levensbeschouwing, waarbij keuzevrijheid centraal staat. We hebben de onderwijs- en jeugdhulpexpertise met elkaar verbonden. Daardoor kunnen we vanuit één samenhangend plan zowel het kind, zijn ouders als de leerkracht ondersteunen.
  • Altra is er voor kinderen en jongeren die vastgelopen zijn of vast dreigen te lopen in hun ontwikkeling.
  • Altra is er voor ouders/verzorgers die steun nodig hebben bij de opvoeding.
  • Altra ondersteunt scholen en leerkrachten bij het vormgeven van passend onderwijs.
Onderwijslocaties
  • Met Altra College en de Bets Frijlingschool biedt Altra speciaal onderwijs aan leerlingen die in het reguliere onderwijs hun draai niet meer kunnen vinden. Daarnaast hebben we de acht-tot-acht-voorziening School2Care. Kijk bij ‘Onze scholen‘ voor meer informatie over ons onderwijs en een overzicht van de locaties.
Altra is werkzaam in Amsterdam, Zaanstreek, Waterland, Amstelland en de Meerlanden

Bijzonderheden

-

Adresgegevens

Willem dreespark 307
2531 SX Den Haag
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van iHub

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.