De Sterrensteen

Onderdeel van: Openbaar Onderwijs Groningen - Groningen
Onderdeel van: Openbaar Onderwijs Groningen - Groningen
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Openbaar

Omschrijving van De Sterrensteen

Obs de Sterrensteen maakt deel uit van de Vensterschool ­Vinkhuizen. Samen met peuterspeelzalen, kindcentra en een andere basisschool streven wij naar een samenhang en samenwerking op het gebied van onderwijs, zorg en opvang. Zo werken we samen met de naschoolse opvang mee aan het project de Verrijkte Schooldag. Op Obs de Sterrensteen hebben we veel aandacht voor de basisvaardigheden (rekenen, taal en schrijven).
Wij zijn een school waar samen wordt gewerkt op basis van respect en vertrouwen. Door verschillen ­tussen ­leerlingen als uitgangspunt te nemen, bereiden wij de kinderen voor op het ­deelnemen aan de Nederlandse samenleving waarin verschillende leefwijzen en overtuigingen voorkomen. ​​De school moet een veilige omgeving zijn. Op Obs de Sterrensteen werken we vanuit een goede relatie, een open houding en wederzijds respect. De principes van de Vreedzame school staan bij ons centraal. Deze principes houden in dat de klas en de school als een leefgemeenschap, wordt gezien waarin alle kinderen zich gehoord en gezien voelen, een stem krijgen, en waarin kinderen leren wat het betekent om een 'democratisch burger' te zijn.
 
“Haal het beste uit jezelf!”

Adresgegevens

Siersteenlaan 480
9743 EZ Groningen
Groningen, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van De Sterrensteen

{"total":1,"sectoren":{"1":1},"vakken":{"102":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"-1":1},"zijInstroom":{"1":0,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"7":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":1,"3":1,"7":1,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"2":1}}
1 onderwijsvacatures
Gisteren
Basisonderwijs PO
In overleg
Parttime 0,4 fte