Stichting Almere Speciaal

Almere
Speciaal (basis) onderwijs, Voortgezet speciaal onderwijs
Openbaar
475 Leerlingen
3 Locaties

Stichting Almere Speciaal

Stichting Almere Speciaal bestaat uit drie scholen die Speciaal Onderwijs aanbieden: SO scholen De Bongerd en de Olivijn en VSO school de Aventurijn.

Missie

Wij zien het als onze opdracht om vanuit het bieden van (goed)onderwijs in verbinding te staan met het maatschappelijk veld en hebben de ambitie voortdurend gezamenlijk te werken aan de versterking van de ontwikkeling van onze leerlingen op welzijn, wonen en werken in de maatschappij. 
 

Visie

Het funderend gespecialiseerd onderwijs is van grote betekenis voor onze leerlingen. Elke leerling is uniek. Elke leerling heeft de behoefte aan relatie ('anderen waarderen mij en willen met mij omgaan'), aan competentie (ík geloof en heb plezier in mijn eigen kunnen'). Door tegemoet te komen aan deze psychologische basisbehoeften zorgen wij bij onze leerlingen voor welbevinden, motivatie, inzet en zin in leren. We volgen hiermee het gedachtengoed van prof. dr.Luc Stevens ( ontleend aan de Self Determination Theory van E.Deci en R.Ryan):

Ieder mens is gebouwd om zichzelf te ontwikkelen ne heeft een natuurlijke behoefte aan relatie, competentie en autonomie".

Met deze pedagogische grondhouding bieden wij onze leerlingen vertrouwen, veiligheid en stimulans om tot een persoonlijke groei te komen. 

Onze scholen

Meer scholen tonen

Adresgegevens

Marathonlaan 11
1318 ED Almere
Flevoland, Nederland
Route plannen

Vacatures van Stichting Almere Speciaal

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.