De Wielewaal

Onderdeel van: Fluvium openbaar onderwijs - Haaften
Onderdeel van: Fluvium openbaar onderwijs - Haaften
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Openbaar

Omschrijving van De Wielewaal

De Wielewaal is volop in beweging. Net als de wereld om ons heen. Het is een ontmoetingsplaats voor ieder kind. Wij houden van verschillen! Wij zien elkaar! Ieder kind is uniek. Er is aandacht en interesse voor de ander: Samen leren leven.

De Wielewaal is gevestigd in het sfeervolle “De Burcht van Haeften”, samen met een andere basisschool, de peuter-en naschoolse opvang, een sportzaal de bibliotheek en het dorpshuis.

Neem ook eens een kijkje op onze website: OBS De Wielewaal

Missie

Onze ambitie is om voor onze leerlingen uitstekend onderwijs te verzorgen, waarbij we het maximale uit de kinderen halen, oog hebben voor hun kracht en talenten en tegelijkertijd betekenisvol zijn voor de (mini-)maatschappijen waar onze scholen deel van uitmaken. Daarbij vormen onze scholen een plek waar het goed toeven is voor leerkrachten, ouders en leerlingen.

Elke school een eigen missie
Onze scholen zijn vrij om hun eigen prioriteiten, missie en specifieke doelen te stellen die passen bij de missie van Fluvium. Daarbij gebruiken de scholen de kaders van het Fluvium Kompas. De missie van onze scholen en de leefsituatie van onze leerlingen zijn echter in grote mate bepalend.

Visie

Op basis van gelijkwaardigheid leren onze kinderen dat iedereen verschillend mag zijn, binnen de waarden van openbaar onderwijs. Op onze openbare scholen spelen levensovertuiging, etniciteit of seksuele geaardheid geen rol bij de toelating. Wij gaan daarbij uit van wederzijds respect voor elkaar. Wij zorgen ervoor dat al onze leerlingen zich zo goed mogelijk ontwikkelen, individueel én samen. In een veilige, prettige en duurzame omgeving, zodat zij hun plek in de maatschappij op een verantwoordelijke manier kunnen innemen. Vol zelfvertrouwen en in samenwerking met anderen.

Werkomgeving

Fluvium biedt openbaar onderwijs aan circa 2200 leerlingen op negentien scholen in West Betuwe en Neder-Betuwe. Bij alles wat we doen staat de ontwikkeling van het kind centraal.
Iedere school heeft een eigen identiteit en missie binnen de gezamenlijke koers. Samen leren, werken en leven krijgen alle aandacht. Bij Fluvium werken ongeveer 250 medewerkers. Zo goed als wij voor onze leerlingen zorgen zo goed willen wij zijn voor onze professionals. Zij vormen de kern van onze onderwijskwaliteit.

Ons motto is daarom: jij ziet de leerlingen, wij zien joú!


Adresgegevens

Vredeplein 1
4175 HA Haaften
Gelderland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van De Wielewaal

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.