Kaleidoscoop

Onderdeel van: SIKO onderwijs - Schiedam
Onderdeel van: SIKO onderwijs - Schiedam
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Interconfessioneel

Omschrijving van Kaleidoscoop

RKBS Kaleidoscoop staat in de wijk Schiedam Oost. De interconfessioinele basisschool heeft elf groepen. In het lichte, kleurrijke gebouw zijn ook de peuteropvang en de buitenschoolse opvang gevestigd. Kinderen spelen samen op een natuurlijk speelplein.

Kleurrijk, krachtig en kansrijk is het motto van Kaleidoscoop. Zo kleurrijk als de Oostwijk is, zo kleurrijk is ook onze school. We geven kinderen de ruimte om zich spelend en lerend te ontwikkelen tot krachtige, zelfstandige jongeren. Samen met ouders geven we onze leerlingen een kansrijke basis.



Adresgegevens

Van Swindensingel 66
3112 RK Schiedam
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Kaleidoscoop

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.