Klas op Wielen

Onderdeel van: Heliomare Onderwijs - Alkmaar
Onderdeel van: Heliomare Onderwijs - Alkmaar
Speciaal (basis) onderwijs
Speciaal
Algemeen bijzonder

Omschrijving van Klas op Wielen

Klas op Wielen is 'Een Samen naar School klas' voor jonge kinderen met een (ernstige meervoudige) beperking. Op een reguliere school volgens zij onderwijs met zorg op maat. Dit gebeurt vanuit de overtuiging dat alle kinderen kunnen leren en dat kinderen met en zonder handicap van elkaar kunnen leren.

Missie

Missie:
Het onderwijs van Heliomare is bijzonder en wordt gegeven vanuit de missie van Heliomare:
‘niemand aan de zijlijn, iedereen doet mee’.
Heliomare Onderwijs zet expertise in om leerlingen met een
specifieke onderwijs- en ondersteuningsbehoefte voor te bereiden op een zo zelfstandig
mogelijke participatie in de samenleving.

Visie

Visie:
In onze visie heeft iedereen in onze samenleving talenten en mogelijkheden. Aansluiten bij iemands talent, bij wat iemand kan, brengt iemand in zijn kracht. Dat geldt ook voor onze leerlingen. We geloven erin dat we niet beperkingen maar mogelijkheden centraal moeten stellen. Aansluiten bij mogelijkheden geeft perspectief. Perspectief op naar vermogen optimaal deelnemen aan onze samenleving. Binnen de scholen van Heliomare zijn alle medewerkers dagelijks aan de slag om te bieden wat hiervoor voor onze leerlingen nodig is.

Adresgegevens

Kofschipstraat 12
1826 CG Alkmaar
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Klas op Wielen

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.