ISK Zutphen

Onderdeel van: Achterhoek VO - Zutphen
Onderdeel van: Achterhoek VO - Zutphen
Voortgezet onderwijs
Openbaar
175 Leerlingen

Eerste opvangonderwijs anderstaligen 12-18 jaar

ISK Zutphen is de school voor anderstaligen in Zutphen voor kinderen van de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Kinderen die de Nederlandse taal niet of nauwelijks beheersen kunnen op onze school in circa twee jaar de taal leren. Een team van enthousiaste docenten en onderwijsassistenten staat iedere dag klaar om leerlingen te helpen bij hun taalverwerving en om hen te helpen de weg te vinden in hun nieuwe leefomgeving.

Missie

Wij willen onze leerlingen helpen zich zo optimaal mogelijk te ontplooien en zich voor te bereiden op een volwaardige plaats in de samenleving waarbij haar of zijn talenten, competenties en ambities zo goed mogelijk tot hun recht komen. Wij doen dat door het werken vanuit verbondenheid, het bieden van veiligheid, het prikkelen van nieuwsgierigheid en plezier in leren stimuleren. Wij bieden onderwijs in een stimulerende leeromgeving waar leerlingen alle noodzakelijke kennis vaardigheden kunnen opdoen die in deze fase van hun leven relevant is. Wij zullen daarbij alles bijdragen wat naar ons professioneel oordeel noodzakelijk is.

Met maatwerk, individuele leerlingbegeleiding en gezamenlijke activiteiten helpen we iedere leerling zo goed mogelijk op gebied van persoonlijke ontwikkeling en bij het vinden van een nieuwe veilige sociale omgeving.

Adresgegevens

Wijnhofstraat 1
7203 DV Zutphen
Gelderland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van ISK Zutphen

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.