Jenaplan Basisschool De Zevensprong

Onderdeel van: ABSA Scholengroep - Amsterdam
Onderdeel van: ABSA Scholengroep - Amsterdam
Basisonderwijs
Jenaplan
Algemeen bijzonder
400 Leerlingen

Omschrijving van Jenaplan Basisschool De Zevensprong

Een bijzondere maar toch ook gewone school. ‘Gewoon’, omdat we de kinderen zoals op iedere andere basisschool leren lezen, schrijven en rekenen. ‘Bijzonder’, omdat we dat niet op de klassikale manier doen, maar volgens het Jenaplanconcept. 
De zorg voor een prettig leef- en werkklimaat staat bij ons voorop. Dat geldt natuurlijk in de eerste plaats voor de kinderen, zij moeten zich veilig en geborgen weten. Maar ook de ouders en teamleden moeten zich op De Zevensprong thuis voelen. Wij vinden het belangrijk dat de ouders meepraten, meedenken en meehelpen aan de verdere uitbouw van de kwaliteit van het Jenaplanonderwijs.

Bekijk hier ons vacature filmpje!

Bijzonderheden

Wie zijn wij?
Wij zijn een jenaplanschool in Nieuw Sloten. Alle rijkdom van de stad en de rust van buiten de ring. Op onze school leren kinderen samenleven. Onze populatie is een goede afspiegeling van de maatschappij. We zijn een gemeenschap met ouders, kinderen en leerkrachten. Wij vinden het belangrijk om de verbinding te leggen.
Wat kunnen we jou bieden?
We bieden jou een stamgroep op een gezellige school met een goed pedagogisch beleid. De Zevensprong is voor jou een plek met voldoende begeleiding o.a. van de interne begeleiders en de passend onderwijsspecialist. We hebben een hecht team en werken in bouwen. Je werkt veel samen.
Ben jij een verbinder die een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van kinderen en de maatschappij? Kom eens kijken. Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken met onze schoolleider Kitty Bouwman.
Daarnaast kun je bij onze school gratis parkeren en zijn we goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op de fiets komen is natuurlijk nog mooier!
We maken deel uit van stichting ABSA, waar vertrouwen de basis is.

Adresgegevens

Sint-Hubertpad 6
1066 HN Amsterdam
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Jenaplan Basisschool De Zevensprong

{"total":2,"sectoren":{"1":2},"vakken":{"102":1,"113":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":2},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"3":2,"-1":0},"zijInstroom":{"1":1,"2":0,"-1":1},"onderwijsTypen":{"4":2,"-1":0},"bevoegdHeden":{"2":1,"1":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":2},"functieSoorten":{"1":2},"provincies":{"6":2}}
2 onderwijsvacatures
17 dagen geleden
Basisonderwijs PO
z.s.m.
Parttime of fulltime 0,6fte - 1,0fte
17 dagen geleden
Basisonderwijs PO
Na de zomervakantie
Parttime 0.2 wtf fte