Stichting Robijn

Nieuwegein
Nieuwegein
Basisonderwijs
Openbaar
2.100 Leerlingen

Stichting Robijn

Robijn staat voor Regionaal Openbaar Basisonderwijs IJsselstein Nieuwegein. Alle openbare basisscholen in IJsselstein en Nieuwegein zijn onderdeel van Stichting Robijn. Ongeveer 2.100 leerlingen bezoeken onze scholen, waar zo’n 225 personeelsleden iedere dag met veel plezier het onderwijs verzorgen. Onze scholen worden aangestuurd door zelfstandige directeuren, die samen met hun schoolteam invulling geven aan het schitterende openbare onderwijs waar Robijn voor staat.

Iedere Robijnschool heeft zijn eigen karakter. Dat koesteren we. Binnen Robijn maken scholen keuzes die bij hun eigen karakter passen.
 

Missie

Bij Robijn leert ieder kind zijn persoonlijke kracht ontwikkelen en inzetten, met het vertrouwen dat het mag uitblinken. Het beste en het mooiste uit elk kind halen, doet ons onderwijs schitteren.

Visie

Onderwijs in de 21ste eeuw moet gericht zijn op het ontwikkelen van de basisvaardigheden en andere vaardigheden die nodig zijn om te kunnen presteren in een snel veranderende wereld. We leiden kinderen op tot de wereldburgers van de toekomst, die kunnen voldoen aan de eisen van de kennismaatschappij waarin wij leven. De scholen van Robijn zoeken voortdurend naar mogelijkheden om het onderwijs te verbeteren en aan te laten sluiten bij de behoeften van de leerlingen, ouders, leerkrachten en de eisen van de huidige én toekomstige samenleving. Een samenleving die duurzaam en voortdurend in ontwikkeling is, en op een boeiende wijze invulling krijgt.

Het onderwijs van Robijn legt de basis voor later.


Ieder kind kan zich in ons openbaar onderwijs in een veilige en uitdagende omgeving veelzijdig ontwikkelen. De onderwijsbehoeften van het kind zijn ons uitgangspunt. We stimuleren de zelfstandigheid en de eigen verantwoordelijkheid van ieder kind vanuit een houding van respect en aandacht voor elkaar. In een openbare school ontmoeten veel culturen elkaar. Met waardering en aandacht voor onderlinge verschillen leren onze leerlingen zich met een open blik te bewegen in onze multi-culturele samenleving. Meer informatie over Stichting Robijn vind je op deze website.

Werkomgeving

Ons schitterende openbare onderwijs kunnen we alleen verzorgen met betrokken, competente en professionele medewerkers. Daarom hebben we aandacht voor onze medewerkers. Goed personeelsbeleid staat hoog op onze agenda. We hechten veel waarde aan de ontwikkeling van medewerkers, er is aandacht voor duurzame inzetbaarheid en vitaliteit, en er is veel persoonlijke aandacht voor medewerkers tijdens de jaarlijkse gesprekkencyclus.
 

De cao Primair Onderwijs schrijft onze arbeidsvoorwaarden voor. Je kunt hierbij denken aan de hoogte van je salaris, een aantrekkelijk pensioen via het ABP, reiskostenvergoeding, diverse verlofregelingen (waaronder een aantrekkelijke ouderschapsverlofregeling), een regeling voor duurzame inzetbaarheid en de mogelijkheid om de vakbondscontributie te laten uitruilen met het brutosalaris.
 

Daarnaast heeft Robijn ook een aantal aantrekkelijke eigen regelingen:
 

  • sparen voor extra pensioen bij ABP via het bruto loon;
  • de mogelijkheid voor een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Loyalis;
  • de mogelijkheid voor een Anw-hiaatpensioen via A.S.R.;
  • een aantrekkelijke fietsregeling;
  • bedrijfsfitness;
  • de vergoeding van een beeldschermbril;
  • de mogelijkheid om reiskosten uit te ruilen via de eindejaarsuitkering;
  • korting op veel verzekeringen via de Vereniging voor Openbaar Onderwijs.

Collega’s aan het woord

Bij Robijn heb je echt het gevoel dat je deel uitmaakt van een groter geheel. Je kunt samenwerken met collega's van andere scholen en van elkaar leren. Het zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat je binnen de organisatie van school kunt wisselen.

Patricia

Leerkracht


Adresgegevens

Albatros 1
3430 AL Nieuwegein
Utrecht, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Stichting Robijn

{"total":7,"sectoren":{"1":7},"vakken":{"113":3,"624":4,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":7},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"3":4,"-1":3},"zijInstroom":{"1":4,"2":2,"-1":1},"onderwijsTypen":{"1":7,"-1":0},"bevoegdHeden":{"7":3,"-1":4},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":4,"30":7},"functieSoorten":{"1":7},"provincies":{"8":7}}
7 onderwijsvacatures
4 dagen geleden
Basisonderwijs PO
In overleg
Parttime of fulltime 0,6, 1,0 FTE
4 dagen geleden
Basisonderwijs PO
In overleg
Parttime of fulltime 1 FTE
4 dagen geleden
Basisonderwijs PO
01-12-2024
Parttime of fulltime 0,6 FTE
Toon alle 7 vacatures