Winford Den Haag

Winford Den Haag

Onderdeel van: Winford College - 's Gravenhage
Voortgezet onderwijs
Openbaar
100 Leerlingen

Omschrijving van Winford Den Haag

Winford Particulier Onderwijs
Al meer dan 40 jaar is Winford een gerenommeerd particulier instituut. Winford is in 2009 ontstaan uit vier instituten, Instituut Vrijbergen, Instituut Westvoorne, Stebo en sinds maart 2015 Parkendaal Arnhem.

Wij bieden onderwijs aan op mavo-, havo en vwo-niveau in Amsterdam, Den Haag, Leiden, Utrecht, Rotterdam, Arnhem, Breda en Apeldoorn. Daarnaast hebben wij op alle genoemde locaties ook een basisschool. In Breda heeft Winford een basisschool en vanaf schooljaar 2019-2020 ook een gecombineerde brugklas vmbo g/t, mavo, havo, vwo.

Werken bij Winford
Wie bij Winford werkt, gelooft in het succes van een school waar de persoonlijke benadering voorop staat. Onze scholen zijn kleinschalig en de lesgroepen bestaan uit gemiddeld 8 leerlingen. Door het vele rechtstreekse contact voelen onze leraren en leerlingen zich sterk verbonden door een gemeenschappelijk doel.  

Scholing en opleiding
Op Winford ontwikkelen ook de leraren zich steeds verder. Wij vinden het belangrijk dat onze leerkrachten goed opgeleid zijn en hun competenties voortdurend blijven uitbreiden. Alleen op die manier blijft het leraarschap uitdagend en inspirerend. Onze nieuwe medewerkers krijgen een uitgebreide begeleiding en gedurende het eerste jaar een tiendaagse Winford-cursus. 

Goede arbeidsvoorwaarden
Bij Winford krijgen de medewerkers een marktconform salaris. Wie bij Winford werkt, gelooft in het succes van een school waar de persoonlijke benadering voorop staat. 
 
Vereiste deskundigheden
  • Bevoegd en bekwaam voor de te geven lessen;
  • Op de hoogte van en een visie op de recente onderwijskundige ontwikkelingen in het VO op zijn vakgebied en die in de nabije toekomst zullen of kunnen plaatsvinden;
  • Voorgenomen beleid om kunnen zetten in concrete instrumenten

Adresgegevens

Korte Voorhout 1
2511 CW 's Gravenhage
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Winford Den Haag

{"total":5,"sectoren":{"2":5},"vakken":{"45":1,"67":2,"69":2,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":5,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":5,"-1":0},"dienstverband":{"3":4,"-1":1},"zijInstroom":{"1":5,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"6":5,"-1":0},"bevoegdHeden":{"2":4,"1":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":1,"30":5},"functieSoorten":{"1":5},"provincies":{"7":5}}
5 onderwijsvacatures
4 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
1-1-24
Parttime +/- 0,2 fte
11 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
heden
Parttime 0,2/0,4 fte
11 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
heden
Parttime ,2/,4 FTE
Toon alle 5 vacatures