GSG Guido Locatie VMBO

Onderdeel van: GSG Guido - Amersfoort
Onderdeel van: GSG Guido - Amersfoort
Voortgezet onderwijs
Christelijk
500 Leerlingen

GSG Guido

Guido VMBO een school waar je met plezier naar toe gaat. We zien de leerling staan, kijken wat er nodig is om te kunnen ontwikkelen. We bekijken wat er gebeurt in onze levens, in de wereld om ons heen en wat dit betekent? Belangrijke levensvragen om samen antwoorden op te vinden. We bieden praktisch onderwijs aan, waarbij actief wordt geleerd. Naast vakkennis en kunde, werken we ook aan persoonlijke vorming. 

Onze christelijke identiteit is de basis van waaruit wij werken. We bouwen op belangrijke christelijke waarden als liefde, respect, begrip, gastvrijheid en vertrouwen. Zo leren we elke dag en gaan we stap voor stap samen op weg naar een mooie waardevolle toekomst.  

Bij ons op school leren en leven wij vanuit de 7 gewoontes van Covey. Wij vinden het belangrijk dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn/haar eigen leerproces hier op school. Het helpt ons om in een prettige sfeer met elkaar te kunnen werken en goed met elkaar om te gaan. Docenten en medewerkers zijn daarin voorbeelden voor de leelring.

Missie

Onze missie

De school wil met Bijbelgetrouw christelijk onderwijs positief inspelen op de dynamiek in de samenleving en een herkenbare plek innemen in haar omgeving.

Visie

Onze visie

Jonge mensen verdienen een optimale voorbereiding op hun rol in de dynamische samenleving. Op Guido draagt iedereen bij aan de ontwikkeling van leerlingen en medewerkers tot verantwoordelijke christenen.

Werkomgeving

Wij bieden:

  • Een veilige, krachtige, en uitdagende werkomgeving;
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden conform de CAO-VO;
  • De mogelijkheid voor medewerkers om zich professioneel te ontwikkelen;
  • Een functie waarin teamwork belangrijk is en de leerling centraal staat.

Bijzonderheden

Werken bij Guido

Bij Guido staan leerlingen in het middelpunt. Wij vinden hen belangrijk. Samen met de leerlingen verleggen we de grenzen. Daar werken we continu aan bij Guido. Steeds weer nieuwe kennis en ervaringen opdoen, andere mensen en culturen ontmoeten en leren van en met elkaar in een hechte en veilige scholengemeenschap. Jezus is daarbij ons voorbeeld. Onze school bouwt daarom op belangrijke christelijke waarden als liefde, respect, begrip, gastvrijheid en vertrouwen. Zo leren we elke dag en gaan we stap voor stap samen op weg naar een mooie waardevolle toekomst. Guido gelooft in die toekomst! 

Ons onderwijs wordt gegeven op drie vestigingen: twee in Amersfoort en één in Arnhem. Wij verwachten van medewerkers dat ze overtuigd christen zijn, meelevend lid van een kerkelijke gemeente en van harte kunnen instemmen met ons identiteitsdocument.



Video


Collega’s aan het woord

‘Ik zie mezelf nog voor het eerst binnenkomen bij Guido. Het voelde meteen als een warm bad met fijne collega’s in het team en veel onderwijservaring. Ik kwam uit de zorg: jongeren en jongvolwassenen met een handicap begeleiden bij zelfstandig wonen. Nadat ik gastlessen had gegeven, waagde ik de overstap naar het onderwijs. Hoe fijn is het dan als een docentcoach voor je klaarstaat bij wie je met al je vragen en onzekerheden terechtkan, zonder dat je daarop beoordeeld wordt.’

Irene


Adresgegevens

Hardwareweg 11
3821 BL Amersfoort
Utrecht, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van GSG Guido Locatie VMBO

{"total":4,"sectoren":{"2":4},"vakken":{"238":1,"58":1,"247":1,"52":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":4},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":3,"-1":0},"dienstverband":{"3":2,"1":2,"-1":0},"zijInstroom":{"1":2,"2":2,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":4,"-1":0},"bevoegdHeden":{"1":3,"5":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":2,"30":4},"functieSoorten":{"1":4},"provincies":{"8":4}}
4 onderwijsvacatures
6 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
1-1-2025
Parttime 0.5-0.6 fte
6 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
1-1-2025
Parttime of fulltime 0.8-1.0 fte
14 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
In overleg
Parttime 0.2 fte
Toon alle 4 vacatures