OBS Beatrixschool

Onderdeel van: Stichting Op Kop - Steenwijk
Onderdeel van: Stichting Op Kop - Steenwijk
Basisonderwijs
Openbaar
175 Leerlingen

OBS Beatrixschool

Onze 200 medewerkers verzorgen onderwijs aan 1650 leerlingen op 14 openbare basisscholen in Steenwijkerland en Zwartewaterland. Samen maken ze deel uit van Stichting Op Kop. 

Beatrixschool, school voor nieuwsgierige kinderen..... ...èn voor nieuwsgierige meesters en juffen, nieuwsgierige vaders en moeders... Want is dàt niet de basis van ontwikkeling? Nieuwsgierig zijn! Nieuwsgierig naar de wereld om je heen, naar het onbekende, naar anderen...

Het moderne, toekomstbehendige onderwijsconcept van obs Beatrixschool voor nieuwsgierige kinderen kenmerkt zich door: groepsdoorbrekend werken, talentontwikkeling, gepersonaliseerd leren, 21st century skills, educatief partnerschap.
Onze kinderen werken met een eigen individueel ontwikkelingsplan en krijgen vanaf groep 3 een ‘eigen’ device.
Zij halen hun instructies in workshops en ateliers. Op stiltepleinen werken ze aan hun individuele opdrachten.
Hun ontwikkeling houden ze bij in een portfolio.

Als leerkracht vervul je binnen ons onderwijsconcept 3 rollen: stamgroepleerkracht, specialist (instructielessen in workshops) en coach (van leerlingen van je stamgroep). Je werkt daarbij nauw samen met je collega’s.

Ouders en community worden nauw betrokken bij ons onderwijs. In coachgesprekken monitoren leerkracht (coach), ouders en leerling de ontwikkeling. Meer info op www.obsbeatrixschool.nl
 

Werkomgeving

 De Beatrixschool is een fijne werkplek met een gedreven en collegiaal team in het mooie stadje Steenwijk, vlakbij het Nationaal Park Weerribben - Wieden. 

Video


Adresgegevens

Midenweg 4
8832 CZ Steenwijk
Overijssel, Nederland
Bereken woon-werk afstand