De Oceaan

Onderdeel van: Stichting Agora - Assendelft
Onderdeel van: Stichting Agora - Assendelft
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Interconfessioneel

Omschrijving van De Oceaan

ICBS De Oceaan is in een interconfessionele basisschool, die in augustus 2004 is gestart in de wijk Saendelft-West. Wij zijn een vreedzame school, waarbij sociale competenties en democratisch burgerschap hoog in het vaandel staan. Ons enthousiaste team biedt de leerlingen ondernemend onderwijs en heeft oog voor het individuele kind.

Visie

WAAR STAAN WIJ VOOR

Wij willen dat kinderen verantwoordelijk zijn voor hun eigen leerproces. Dat kinderen zich op een ondernemende wijze ontwikkelen tot zelfstandige personen vanuit een breed lesaanbod. We noemen dit: Meesterschap.

Wat ons bindt is dat wij, als team gezamenlijk, kinderen verder helpen in hun ontwikkeling, zowel cognitief als sociaal-emotioneel. Ondernemend en ontdekkend onderwijs is hierin belangrijk. We leren de leerlingen op welke manier ze gezond kunnen leven. Dat doen we door gezonde Eco-projecten (gezond eten, gezond spelen, gezond leven).

Op de Oceaan leren we in een rustige en structuurvolle omgeving.


Adresgegevens

Parkrijklaan 121
1567 HD Assendelft
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van De Oceaan

{"total":1,"sectoren":{"1":1},"vakken":{"102":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":1},"zijInstroom":{"1":0,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"7":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":1,"3":1,"7":1,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"6":1}}
1 onderwijsvacatures
NIEUW
NIEUW
Vandaag
Basisonderwijs PO
In overleg
Parttime of fulltime in overleg fte