De Klaverwoid

Onderdeel van: Stichting Allure - Twisk
Onderdeel van: Stichting Allure - Twisk
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Openbaar
85 Leerlingen

Omschrijving van De Klaverwoid

Wij zijn obs de Klaverwoid in Twisk, een fijne en gezellige dorpsschool. Bij ons op school kunnen kinderen veilig klein zijn om groot te worden. 
Wij willen het beste uit ieder kind halen waardoor ze zich zo breed mogelijk ontwikkelen. We richten ons op het aanleren van goede basiskennis en vaardigheden. We hechten veel waarde aan zelfstandigheid en welbevinden van het kind. 
Onze kernwaarden zijn: uniek, inspireren, respect en samenwerken.

Visie

In aansluiting op de democratische waarden van het openbaar onderwijs is Stichting Allure een democratische organisatie waarin een ieder ruimte krijgt voor eigen inbreng. Een organisatie waarin er geïnspireerd en gemotiveerd wordt. Er wordt vanuit vertrouwen ruimte gegeven aan processen en eigenaarschap, waarbij gebruik wordt gemaakt van elkaars kwaliteiten. Binnen dit vertrouwen worden ontwikkelingen gemonitord. Het vertrouwen gaat gelijk op met onze kernwaarde ‘verantwoordelijkheid. ยด Eenieder is altijd aanspreekbaar op zijn of haar handelen en bereid verantwoording af te leggen. Op basis van argumenten kan onderbouwd worden wat en waarom we doen wat we doen.

Tegelijkertijd wordt er door medewerkers gewerkt vanuit een stevig professioneel kader waarbij reflectie een kernwoord is en het vakmanschap van de leerkracht centraal staat. De kracht van de leerkracht bepaalt het succes van de leerlingen. De leerkracht staat centraal, altijd ten dienste van het belang van het kind en de organisatie als geheel.


 

Adresgegevens

Beukenlaan 79
1676 GS Twisk
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand