Stichting Katholiek Onderwijs Volendam

Volendam
Basisonderwijs, Voortgezet onderwijs, Speciaal (basis) onderwijs
10 Locaties

Omschrijving van Stichting Katholiek Onderwijs Volendam

Over de SKOV

De Stichting Katholiek Onderwijs Volendam (SKOV) is de onderwijsorganisatie in Volendam. De scholen van de SKOV bestaan uit een brede middelbare school, een school voor speciaal basisonderwijs en 7 basisscholen. De stichting verzorgt al 50 jaar het onderwijs in Volendam. Op de scholen ontvangen ongeveer 3000 leerlingen dagelijks onderwijs en begeleiding van ongeveer 370 medewerkers in onderwijzende, besturende of onderwijsondersteunende functies.

Onderwijs van hoge kwaliteit

De SKOV biedt aan alle leerlingen onderwijs van hoge kwaliteit. Dit doen wij vanuit onze katholieke identiteit met de aandacht die leerlingen toekomt. Alle leerlingen zijn welkom op de scholen van de SKOV. Samen met de ouders van de leerling willen wij de kinderen opvoeden en begeleiden richting een succesvolle toekomst. De scholen van de SKOV bieden een veilige en gestructureerde leeromgeving waar leerlingen de kans krijgen hun talenten te ontwikkelen. Zo stimuleren wij ze om sociale medemensen te worden. Lees hier meer over ons onderwijs.

Samenwerken aan de toekomst

Ieder kind is uniek en verdient een eigen aanpak. Op school moeten zij zich veilig en gewaardeerd voelen in een eigentijdse en uitdagende leeromgeving. Daar werken onze medewerkers op de 9 scholen van de SKOV dagelijks aan. Samen met de ouders/verzorgers van onze leerlingen willen wij zo zorgen dat de leerling zich optimaal ontwikkeld en uitstekend voorbereid wordt op de toekomst.

8 basisscholen in Volendam

De SKOV biedt op 8 basisscholen verspreid door Volendam basisonderwijs aan. Op elk van onze scholen werken wij met vele leerkrachten van hoge kwaliteit aan goede resultaten voor onze leerlingen. Belangrijk voor ons is dat leerlingen met plezier naar school gaan, hun talenten kunnen ontplooien en op een eigentijdse wijze voorbereid worden op het voortgezet onderwijs. Een overzicht van onze basisscholen en hun websites vindt u hier

Onze scholen

Meer scholen tonen

Adresgegevens

Heideweg, 2
1132 DB Volendam
Noord-Holland, Nederland
Route plannen

Vacatures van Stichting Katholiek Onderwijs Volendam

{"total":2,"sectoren":{"2":2},"vakken":{"76":1,"45":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":2,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":2,"-1":0},"dienstverband":{"3":1,"1":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":2,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":2,"-1":0},"bevoegdHeden":{"6":2,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":2},"functieSoorten":{"1":2},"provincies":{"6":2}}
2 onderwijsvacatures
14 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
1 december of waar mogelijk eerder
Parttime 0,8 fte
14 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
01-02-2024
Parttime 0,50 fte