De Regenboog

Onderdeel van: Kerobei - Venlo
Onderdeel van: Kerobei - Venlo
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Rooms-Katholiek
305 Leerlingen

De Regenboog

Basisschool De Regenboog is onderdeel van Kerobei, een stichting voor primair onderwijs met scholen in de regio Venlo, Peel en Maas en Reuver - Beesel Wij streven ernaar hoogwaardig passend onderwijs en betekenisvolle kinderopvang te realiseren en hebben twee hoofdambities geformuleerd om dit te bereiken: ieder kind komt graag naar school en ieder kind kan zich optimaal ontwikkelen.

Missie

“Waar jouw talenten en de behoeften van de wereld elkaar kruisen, daar ligt je toekomst!”

Visie

Basisschool de Regenboog heeft als missie om een leeromgeving te bieden waar leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Op onze school geven we onderwijs, waarbij we door ontwikkelingsgericht leren maximaal aansluiten bij de ontwikkeling van de leerlingen. Basisschool de Regenboog is een school die continu in ontwikkeling is om de kwaliteit van ons onderwijs te verhogen.

De Regenboog kent een culturele diversiteit, we bieden een omgeving met vertrouwen en veiligheid voor alle leerlingen. We werken voortdurend aan een goed pedagogisch klimaat, waarin alle leerlingen zich geaccepteerd voelen. Basisschool de Regenboog heeft een belangrijke functie in de omgeving, het is een spil in de wijk. Op de Regenboog hechten we veel waarde aan het partnerschap met ouders. We nemen ouders serieus en dit zorgt ervoor dat ouders zich gehoord voelen. 

We zijn gekomen tot vier kernwaarden: 

  • eigenaarschap
  • samenwerking
  • optimale ontwikkeling
  • identiteit

Adresgegevens

Albert Verweystraat 4
5921 AZ Venlo
Limburg, Nederland
Bereken woon-werk afstand