Oranje Nassauschool Geldermalsen

Onderdeel van: Stichting CPOB - Geldermalsen
Onderdeel van: Stichting CPOB - Geldermalsen
Basisonderwijs
Protestants-Christelijk
200 Leerlingen

Oranje Nassauschool Geldermalsen

De Oranje Nassausschool is een open christelijke basisschool in Geldermalsen met ongeveer 200 leerlingen. Op onze school is iedereen welkom, ongeacht zijn of haar achtergrond. We vinden het belangrijk dat kinderen zich gehoord en gezien voelen, open staan voor verschillen en zich verantwoordelijk voelen voor elkaar en de gemeenschap. Om dat te bereiken werken wij onder andere met het programma De Vreedzame School

De school heeft het vignet Gezonde School behaald op het gebied van Welbevinden. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. 

Welbevinden is een van de belangrijkste voorwaarden voor een goede schoolloopbaan. Goed welbevinden zorgt voor betere schoolprestaties.  

Wij werken actief aan een positief schoolklimaat. In een positief schoolklimaat voelen leerlingen zich thuis en betrokken. Leerlingen gaan met respect met elkaar om en leren zich sociaal, weerbaar maar ook kwetsbaar opstellen. Ze voelen zich gezien en geaccepteerd en hebben het gevoel erbij te horen.

In een positief en veilig schoolklimaat zijn duidelijke gedragsregels geformuleerd en wordt actief gereageerd op sociaal onveilige situaties en ongewenst gedrag zoals pesten.

Missie

"ONS leren = groeien naar vaardig en waardig". 

Visie

Kernwaarden

Vanuit een zestal waarden geven we vorm aan de missie. Deze waarden geven aan wie we zijn, hoe we door anderen herkend willen worden en wat we belangrijk vinden. Vanuit onderstaande waarden willen we missie en visie realiseren:

  • We werken samen; vanuit vertrouwen met ouders en partners uit de kinderopvang, het voortgezet onderwijs en de zorg
  • We gaan voor kwaliteit; van ons onderwijs, van ons vakmanschap
  • We gaan voor passie en plezier; we werken vanuit ons hart, samen met en voor onze leerlingen
  • We blijven ontwikkelen; talenten van leerlingen en medewerkers geven we ruimte
  • We hechten aan diversiteit; we zien verschillen als een kans en staan open voor en in verbinding met elkaar.
  • We nemen verantwoordelijkheid voor elkaar en onze omgeving.

Werkomgeving


 


Adresgegevens

Van Limburg Stierumstraat 1
4191 GM Geldermalsen
Gelderland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Oranje Nassauschool Geldermalsen

{"total":1,"sectoren":{"1":1},"vakken":{"102":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":1},"dienstverband":{"3":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"7":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"5":1}}
1 onderwijsvacatures
17 dagen geleden
Basisonderwijs PO
01-12-2024
0,5 fte