VISTA college

Maastricht
Middelbaar beroepsonderwijs
17.000 Leerlingen
1.700 Medewerkers

VISTA college

VISTA college is een nieuwe naam in Zuid-Limburg, maar zeker geen nieuwkomer. Een gevestigde mbo onderwijsinstelling die in 2019 is voortgekomen uit de fusie tussen Arcus College en ROC Leeuwenborgh. Klaar voor de toekomst om in de regio een breed en modern opleidingsaanbod te blijven aanbieden. Vanuit de kracht van samenwerking. Limburgse krachten voor morgen ontwikkelen. Dat is onze missie.

De wereld om ons heen staat niet stil. De maatschappelijke, economische en technologische ontwikkelingen volgen elkaar in steeds sneller tempo op. Beroepen veranderen en nieuwe beroepen dienen zich aan. Doorleren is daarmee de sociale zekerheid van de toekomst geworden. In een groeiende economie wordt de behoefte aan goed geschoold en gekwalificeerd personeel op mbo-niveau steeds groter.

Met VISTA college vangen we de gevolgen van demografische krimp beter op. De nieuwe schaalgrootte geeft ons de mogelijkheid een breder portfolio te ontwikkelen en één heldere strategische lijn te volgen. Om gezamenlijk te professionaliseren en digitalisering een impuls te geven. Samen zijn we in staat om te allen tijde. een gedifferentieerd en bij de regio passend aanbod te bieden, toegankelijk voor iedereen.

Missie

De wereld verandert steeds sneller, dit vergt in toenemende mate dat werknemers up-to-date moeten blijven. Door ontwikkelingen kunnen de (bedrijfs-) processen er zo weer anders uit zien. Dit vraagt om continue aandacht voor persoonlijke- als vakinhoudelijk scholing. Een leven lang ontwikkelen dus. VISTA college verzorgt opleidingen op maat (scholingstrajecten, cursussen en trainingen) voor medewerkers en individuele cursisten van allerlei organisaties: in het bedrijfsleven, bij de overheid en daarbuiten. Hiermee kunnen de deelnemers mbo-certificaten of zelfs diploma’s behalen.

Door werknemers te stimuleren in scholing, blijf je de concurrentie voor maar zorgt ook voor tevreden werknemers. En een tevreden werknemer zal langer bij een bedrijf blijven.

Werkomgeving

VISTA college is dé opleider van het Zuiden met meer dan 14 locaties in Zuid-Limburg. Onze opleidingen en cursussen bieden jongeren en volwassenen toekomstperspectief.

We bereiden ze voor op een wereld die voortdurend in beweging is. Ondernemend als we zijn, zien we overal kansen om het anders of beter te doen. Samen ontwikkelen we Limburgse krachten voor morgen.


Adresgegevens

Sibemaweg, 20
6224 DC Maastricht
Limburg, Nederland
Route plannen

Vacatures van VISTA college

{"total":2,"sectoren":{"3":2},"vakken":{"52":1,"26":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":2,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"3":2,"-1":0},"zijInstroom":{"1":1,"2":0,"-1":1},"onderwijsTypen":{"1":2,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":2},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":1,"7":2,"30":2},"functieSoorten":{"1":2},"provincies":{"10":2}}
2 onderwijsvacatures
2 dagen geleden
Middelbaar beroepsonderwijs MBO
z.s.m.
Parttime of fulltime 1,0 fte
7 dagen geleden
Middelbaar beroepsonderwijs MBO
z.s.m.
Parttime 0,5 fte